t_a_k مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1783 عنوان یه تیکه 111 بازدید | 9 پست از موزیکی که تو ذهنته بنویسخودم:من حتی توی خوابم نمیدیدمکه چشمام وا بشه به روی ماهتاز تو پس کوچه ی تنهای دلعشق تو منو صدا کردخودمو بی خبر از من گرفتبا تب عشق آشنا کرداهااای دختر چوپون🙃🙂 آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂 1404/10/26 | 14:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهوریم عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 6842 آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکناکنون زمان زندگیستتقدیر؟ را باور نکن شکوه آزادی همینه ، باید گذاشت همه حرف بزنن تا بفهمیم یه سری افراد شامپانزه ای بیش نیستن .
مريدا عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 2176 ای پرچمت مارا کفندور باشد از تو اهریمنایران منایران منایران منایرااااااان من ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
young_hunter عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 2727 مه او اشکسته بالم ؛که دارم شوق پرواز ؛ 𓆩☬ Straight To HELL ☬𓆪
حنای_رنگی عضویت: 1404/08/11 تعداد پست: 7712 گفتی میام به دیدنت دوبارهنیومدی دلم چه بیقرارههرجا بری میام به دنبال تومن نمیام دل میکشه میاره
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 3443 هنوزم تو شب هات اگه ماه رو داریمن اون ماهو دادمبه تو یادگاری🌙 یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤
تلـtelmaـما عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 311 بارون شدی بند اومدیغمگین شدی لاغر شدیانقد سوزوندم تو روتا اینکه خاکستر شدیطفلی تو که من صاحب تاریکی زندانتمتاریکتر من چون که من چند ساله زندانبانتمچند وقته فکر رفتنی اما تعلل میکنیچند ساله میرنجونمت اما تحمل میکنی... #چاوشی ~عین چسب بچسب به رویاهات^^