2777
2789
عنوان

پشت تلفن گریه اش افتاد

313 بازدید | 17 پست

با کسی در حال اشنایی ام ،انقد به دلایل شرایط رو هر دوتامون فشاره

قرار بود چندماهه پیش رابطه جدی بشه با خانواده ها که با این احوال نمیشه......

من از ناراحتیامگفتم یهو دیدم بغضش ترکید ،این پسر تا نیم ساعت داشت اشک میریخت و میگف من احساس ناکافی بودن میکنم اینطوری و عمیقا دلم نمیخواد تو رو اذیت کنم،از مادرش گفت که فوت شده از سختیاش ک کشیده،قبلا ام ک فهمید مریض شدم و یبارم خواستم کات کنم ارومگریه میکرد ک من نفهمم یا تلفنو قطع میکرد ولی دیشب دیگ نتونست و قسم میخورد نمیخوام ترحم بخرم یا مظلوم نمایی کنم

حالا من نمیدونم از این به بعد سر هرچیزی که ناراحت میشم چطور باید باهاش صحبت کنم؟ قبلا خیلی منطقی بود ولی الان...از طرفی ام نمیدونم ممکنه اسک تمساح باشه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

شرایط پسرامون بده😔💔

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشک تمساح ؟ یکم مهربون باشین

من خودم همراهش گریه ام افتاد ولی صداشو قطع میکردم ک نشنوه ولی یکمم بدبینم ب پسرا

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یعنی ی مرد میبینم گریه میکنه بیشتر به عمق فاجعه پی میبرم ...

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
یعنی ی مرد میبینم گریه میکنه بیشتر به عمق فاجعه پی میبرم ...

این تازه اولشه هنوز خیلی چیزا گرون نشده از این به بعد شیرینی فروشیا رستوران ها تالارها و .... ۹۹ درصد اصناف قیمتاشون دوبرابر میشه

یه روز خوب میاد..

این تازه اولشه هنوز خیلی چیزا گرون نشده از این به بعد شیرینی فروشیا رستوران ها تالارها و .... ۹۹ درص ...

💔💔💔

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
پسری که سر اولین مشکلی گریه کنه کنکله ولی به حرف من گوش نده من همه رو کنسل کردم مجرد موندم کلا🤣اما ...

تو از مشکلاتش خبر نداری

در ضمن فوت مادر اصلا راحت نیس