دوستان مادرم ۶۰سالشون هس و پاهاشون شدیدا پرانتزی شده و زانوهاش ساییده شده خیلی کند راه میره و زانوهاش درد زیادی هم داره ...فعلانمیتونه عمل کنه و میخاد ژل بزنه..پیش چندتا دکتر خوب ارتوپدکه رفته هرکدوم یچیز گفتن یکی گفته تاثیرندارع یکی گفته موقت دردتو کم میکنه رو راه رفتنت اثری نداره.. حالاشما اگ تجربه ای از دور و بریا دارید لطفا درمیون بزارید...یه دنیا ممنونتون میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما همسایمون رفت ژل زد میگفت تاثیر نداشته ولی مامان خودم برای زانوهاش پی ار پی کرد خیلی خوب جواب داد دردش از بین رفت ولی بعد دو سه سال دوباره اثرش میره باید تمدید کنید و اینکه اگر کم خونی داره بهتره پی ار پی نکنه
اره عزیزم ارتروز هم گفتن دارن...حالا یسوال دیگه دارم ازتون ربط ساییدگی زانو و پوکی استخوان و ارتروز ...
اینا همگی به هم ربط داره و همدیگر رو تشدید میکنن. اینا ممکنه ناشی از کار زیاد و فشار روی پاها باشه. ممکنه از اضافه وزن باشه یا حتی پوزیشن نادرست توی انجام کار ها خصوصا کارای سنگین.
اینا همگی به هم ربط داره و همدیگر رو تشدید میکنن. اینا ممکنه ناشی از کار زیاد و فشار روی پاها باشه. ...
اره فیزیو هم رفتن هم اون اولا ک شروع دردزانوشون بود هم دوسال پیش ...الان دوساله علاوه بر اینها میگن پشت پاهاشون اصطلاحا تو کشه و گرفتس واسه همینم دوباره رفتن فیزیو ک تاثیرنداشت