2777
2789
عنوان

آیفون

110 بازدید | 12 پست

دیروز رفتم من گوشیم قدیمیه خیلی داغون یه قیمت گرفتم گفت آیفون ۱۵ شده ۱۸۰ بدون ریجستری

خوش به حال هرکی آیفون داره دیگه حتی شیائومی ام نمیتونم بخرم چه برسه آیفون

چقدر آرزو آیفون داشتم 🥲

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

خدا بزرگه🥲💔 درست میشه

هعی چی بگم

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایفون اینجوریه که اگر دست گرفتی دیگه نمیتونی به گوشی دیگه راضی باشی ولی راضی هم نیستی از خود ایفون

برا کاربرای ایرانی ایفون دست گرفتن سخته با اندروید راحت هر برنامه ایرانی که نیاز داری میتونی نصب کنی ولی ایفون باید با نسخه وب بری اونم با کلی دردسر تازه یه تعداد هم با وب نمیشه رفت

پس اینکه نداری زیاد نگرانش نباش چیز آنچنان خاصی نیست

ایفون۱۵۱۸۰؟؟؟؟۱۶ 150تومنه ک

دیروز والا گفت نمیدونم

یعنی دروغ گفته؟ البته شایدم منظورش با قاب و اینا بود نمیدونم والا من فقط پرسیدم آیفون ۱۵ چقدر شده

دیروز والا گفت نمیدونم یعنی دروغ گفته؟ البته شایدم منظورش با قاب و اینا بود نمیدونم والا من فقط پرسی ...

نرمال ۱۶

الان ۱۵۰ تومنه عزیزم

۱۳ هم نوش هست اخرین قیمتی ک داشتم ۱۱۵ بود

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

ایفون اینجوریه که اگر دست گرفتی دیگه نمیتونی به گوشی دیگه راضی باشی ولی راضی هم نیستی از خود ایفون ب ...

داداشم آیفون داره یکی دو بار دست گرفتم یسری چیزاش خیلی بهتره گوشی خودم شیائومی انقد باگ داره ولی خب آیفون از این جهت اذیت میکنه دیگه اپ ایرانی نصب نمیشه

نرمال ۱۶الان ۱۵۰ تومنه عزیزم۱۳ هم نوش هست اخرین قیمتی ک داشتم ۱۱۵ بود

آیفون خیلی گرونه من شهریه دانشگاهمم با خودمه باید برم سراغ گوشیا دیگه ولی اخه شیائومی ام گرون شده من خودم شیائومی دارم خیلی به درد نخوره گفت یکی دوتا مدل بالاتر میشه ۳۰ تومن

آیفون خیلی گرونه من شهریه دانشگاهمم با خودمه باید برم سراغ گوشیا دیگه ولی اخه شیائومی ام گرون شده من ...

سامسونگ بگیر ب نسبت شیائومی خیلی بهتره

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

سامسونگ بگیر ب نسبت شیائومی خیلی بهتره

اره سامسونگ بهتره