2789
عنوان

معرفی فیلم

88 بازدید | 13 پست

بچه ها من دو تا انیمیشن دیدم خیلی برام جالب بود به اسمش نگاه میکنید شاید فکر کنید انیمیشین برای بچه ها هست

ولی بنظرم بعضی از انیمیشینا مفاهیم جالب زندگی رو به شکل سرگرم کننده توضیح میدن و نسبت به فیلم های ایرانی که الان متاسفانه محتواهاشون بیشتر فساد هست یا میتونم بگم بی محتوا هست خیلی مفیدتر هست و وقت آدم به بطالت نمیگذره

اولیش درون و بیرون هست که خیلی قشنگ روند تکامل انسان رو توضیح میده و داخل روبیکا قسمت خانه میتونید ببینید

دومیش soul هست که داخل آپارات سرچ کنید میاره این رو حتما پیشنهاد میکنم نگاه کنید

💓🥰✨🫂

شما هم اگر پیشنهادی داشتید ممنون میشم بگید🫶🏻

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه گرگ هم قشنگ بچه های گرگ همچین چیزی بود درمورد اینکه هرشخص خودش انتخاب میکنه مسیر زندگیش رو بچه ه ...

چه جالب حتما نگاه میکنم👌🏻🫠

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

سلام عزیزم خوبی

دیشب توی تاپیک نماز شبم گفتی چطوری میشه خوندش ببخشید دیر شد یادم رفتش جوابتو بدم

خوب ۱۱ رکعته

۴ باررر باید. دورکعتی بخونی عین نماز صیحه ترتیبش ولی نیتش. نماز شب میخونم دورکعت ....

تا اینجا شد ۸ رکعت اوکی ؟

بعد میاییم

۳ رکعت میمونه. دو رکعت ب نام شفع. یک رکعت ب نام وترر

دورکعت نماز شفع. ،

رکعت اول حمد ناس

رکعت دوم حمد فلق

وتر هم یک رکعته نیت ک کردی

حمد ۳ تا توحید فلق و ناس

بعدی میری قنووووت برای بقیه دعا میکنی چ زنده چ مرده ۴۰ نفر یا بیشتر یا کمتر عب نداررر

۳۰۰ تا الهی العفو میگی. اینم شنیدم کمتر بیشتر عب نداررر

۷۰ بار استغفرالله ربی اتوبو الیه

و چندتا ذکر دیگ الان عکس میفرسم میبینی چطوریاس سوالی داشتی در خدمتممم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
سلام عزیزم خوبی دیشب توی تاپیک نماز شبم گفتی چطوری میشه خوندش ببخشید دیر شد یادم رفتش جوابتو بدم خوب ...

مرسی عزیزم محبت کردی❤️🥰

مرسی عزیزم محبت کردی❤️🥰

❤️❤️❤️

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖