2777
2789
عنوان

موخوره مو

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمون یا آرایشگر ؟ من هر وقت میرم آرایشگر میگم توروخدا قد موهام کوتاه نشه . میگه بشین خاطرت جمع . ب ...

آرایشگاه عزیزم

این که میگم اصلا از قد مو کوتاه نمیکنه به روش روسی هست

من خودمم چند سال پیش رفتم یکم نوک گیری کنم دیدم موهامو تا وسط کمرم کوتاه کرده بعدم اب میزد بهش موهامو میکشید میگفت ببین تا اینجا هست قد موهات خلاصه که خیلی همون موقع گریه کردم

این روش هم دو سه بار انجام دادم خیلی خوب بوده

آرایشگاه عزیزم این که میگم اصلا از قد مو کوتاه نمیکنه به روش روسی هست من خودمم چند سال پیش رفتم یکم ...

دو سه بار در یک ماه ؟

چون منم زنگ زدم گفت باید چندبار بیای تا کامل برطرف بشه هر بار درصدی از موخوره هات میره و کامل نمیره

آرایشگاه عزیزم این که میگم اصلا از قد مو کوتاه نمیکنه به روش روسی هست من خودمم چند سال پیش رفتم یکم ...

موهاتون لخت هست ؟ اتوکشید قبلش؟ من فرفری هست گفت قبلش اتو کن و بیا و روغن مالی و نم دار نیا . خشک بیا تا سر موهات بزنه بالا پیدا بشه بچینیم

دو سه بار در یک ماه ؟ چون منم زنگ زدم گفت باید چندبار بیای تا کامل برطرف بشه هر بار درصدی از موخوره ...

نه دو سه ماه یکبار باید بری

چند بار انجام بدی درست مراقبت کنی درست میشه

البته من هر سال میرم احیا و صافی انجام میدم اینم خیلی تاثیر داره

احیا همون پروتئین تراپی هست؟

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
البته من هر سال میرم احیا و صافی انجام میدم اینم خیلی تاثیر داره

موهاتون پس در واقع لخت نیست درسته ؟ منم روزی که کراتینه کرده بودم مو خوره هام اتومات از بین رفت ولی ریزش شدید گرفتم نصف موهام را از دست دادم از بابت حجم

برای موهات چه مراقبتهایی انجام میدین ؟ هم برای رویش هم برای ریزش هم برای کیفیت مو . اسم محصولاتی که ...

من چند سالیه که سرم و ماسک و شامپو ارگان استفاده میکنم

بعد از حموم هم موهامو خشک میکنم

جدیدا هم قرص فیتو واسه مامانم گرفتم داره میخوره در کنارش هم ففول میخوره میگه ریزشش کامل قطع شده