2777
2789
عنوان

موخوره مو

362 بازدید | 63 پست

الان چندین ساله هی کوتاه میکنم باز میشه پر موخوره دیگه نمیدونم چیکار کنم راهکاری دارین؟کل موهام شکننده شده

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با قیچی هر دوماه یه بار برو موخوره هاتو بگیر بعدم مراقبت کن

همینکارو میکنم ولی باز میشه پر موخوره

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

منم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه قرص بود داروخانه میفروشه ویتامینه است من نخوردم ولی خواصش اینستا میگفت برای اینایی هست که دائم موخوره میشن . منم هر چی نرم کننده و روغن و اینا میزنم باز پر میشه 😐 ولی خواهرام اینجوری نیستن . برس مون هم همگی فلزی هست .

یه قرص بود داروخانه میفروشه ویتامینه است من نخوردم ولی خواصش اینستا میگفت برای اینایی هست که دائم مو ...

مرسی عزیزم

این چیه ♀️آخرش می ذارید

اونو نزاشتم وقتی ایموجی دختر انتخاب میکنیم این سایت بالا نمیاره و اینجور مبشه یعنی یه پسر میاره با علامت جنسیت دختر🤣

ویرانم ولی بتمن میمانم🦇

با قیچی هر دوماه یه بار برو موخوره هاتو بگیر بعدم مراقبت کن

خودمون یا آرایشگر ؟

من هر وقت میرم آرایشگر میگم توروخدا قد موهام کوتاه نشه . میگه بشین خاطرت جمع . بعد می بینم یک کیلو مو داره از روی زمین جارو میکنه . میگم اینا موهای منه 😱 ؟؟

بعد میفهمم موهام یک انگشت کوتاه شده 😞

همش گولم میزنن .

چند وقته جرأت نکردم برم سر موهامو کوتاه کنن خودمم بلد نیستم

این چیه ♀️آخرش می ذارید

ایموجی دختر بذاریم تهش پسر میشه با علامت بانوان