2821
2789
عنوان

نوشتن نظر

504 بازدید | 27 پست

من تو شبکه های اجتماعی هیچ وقت حرفی نمیزنم اینستاگرام خم چنتا عکس دارم بدون کپشن تو هیچ گروهی صحبتی ندارم فقط نظارگر هستم حالا ببین به مجا رسیدم بعد ۵ سال عضویت تو این سایت به حرف اومدم 😒😭😭😭😭🤦♂️ خیلی ناراحتم انگار منو انداختن تو یه سلول تاریک

هممون تو زندانیم

بدون آب

بدون غذا

بدون هوا

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این چندروزه دارم فکر میکنم این فقط یک هفته از برخی از مشخصات یک زن دونیه:) تازه اون خود گوشیم نداره و تو شهر هم نمیتونه بچرخه

طوری زندگی کن توانایی تغییر زندگی دیگرانو داشته باشی🌿🪄

این چندروزه دارم فکر میکنم این فقط یک هفته از برخی از مشخصات یک زن دونیه:) تازه اون خود گوشیم نداره ...

تازه من دو قرون پول هم ندارم بتونم برم بیرون یه هوایی بخورم تنها هم هستم 🤦♂️

زندان زندان زندان حرفم بزنی میری پا چوبه دار

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊"《الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه علی بن ابی طالب💫🦋》 [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

همه تو یک زندونیم

و چه خوب است لحظه غفلت آن زندان بان

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

ببخشید استارتر

دوستان لطفا گزارش بزنید پاک شه خواهش میکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17706741/داستان-عاشقی-تو-دانشگاه نه از روزي ك رفت تو زندگي پسره اولين بارالان زمان بده ك چي بشه من نميفهمم چرا؟🫠