2777
2789
عنوان

نامزد بیخیال؟؟!!!!

948 بازدید | 37 پست

راستش نمیدونم بگم نامزدم بیخیاله یا من خیلی حساسم...

نامزدم مدتیه دنبال شروع کار جدیدشه...بهش حق میدم خیلی سرش شلوغه و درگیری ذهنی داره این وسط من بهش انرژی مثبت میدم که تو میتونی ولی توجهش نسبت بهم کم شده...وقتی بهش زنگ میزنم میگه کار دارم فعلاً یا میگه کارت واجبه زنگ زدی میگم میخواستم حالتو بپرسم بعدم موقع خواب پیام میده...یا وقتی بهش پیام میدم بعد از شش هفت ساعت جوابمو میده... در حالی که دیدم هر موقع پیامی بهش میاد سریع میخونه حتی پشت فرمون...نگاه میکنه ببینه کی پیام داده...اخلاقش عوض نشده ولی توجهش خیلیی کم شده...شبا هم بعد از کارش میره با دوستاش بازی ...فقط هم موقع خواب پیام میده بهش چند بار گفتم حتی مستقیم میگه من بخاطر تو دارم زحمت میکشم و کار میکنم یا میگه چون یه زمانی امتحان داشتی و میگفتی کار دارم منم اینجوری عادت کردم در حالی که این موضوع مال یکسال پیشه..هنوز پیام نداده...اه اعصابم خورده😔😔...شما هم تجربه داشتین؟منم جای خواهرتون چیکار کنم به نظرتون؟چرا نامزدم اینجوری شده؟؟!!

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوشنگم یه مدت همینجوری بود .. نه زنگی ..نه پیامی .. منم بعد از کلی حرص خوردن دیگه اهمیت ندادم ..دیگه عصن بهش زنگ نزدم وقتی ک سرکار بود ..چیزیم میگفت میگفتم تو ک وقت نداری برام چرا زنگ بزنم .. الان خودش هروز میزنگه😁

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
بعضی مرداباعمل عشقشونو ثابت میکنم اگه بهش اعتماد داری توحساسی

به زبون هم میاره ولی همون قبل از خواب😑😑😑

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
واااای چه بده من باشم عصبی میشم توهم یکم سرد باش بذار متوجه رفتارش بشه که بیتوجهی اون باعث سردشدنت ش ...

واقعا راه حلش اینه؟!!منم عصبانی بشم همینجوری میشم یه جاهایی تلافی میکنم برای امتحان ولی اصلاً نتیجه خوبی نداده ... تلافی ضرر دو طرفه اس

فقط حساس شدی چون نامزد کردین و میدونه ک دوستش داری خیالش راحته تو باید خوشحال باشی ک نامزدت از بس به رابطه و زندگیتون و تو مطمعنه و خیالش تخته به امور دیگه میرسه تو هم خونسرد و ریلکس باش بعدهم نه پیام بده نه زنگ بزن ببین چطور خودش میاد سمتت امتحانش میارزه😉

فقط حساس شدی چون نامزد کردین و میدونه ک دوستش داری خیالش راحته تو باید خوشحال باشی ک نامزدت از بس به ...

امتحان کردم اینو زنگ میزنه یا پیام میده به شوخی میگه تحویل نمیگیری ...میاد سمتم همه چیز اوکی میشه باز دوباره برمیگرده به تنظیمات کارخانه😐😑

به زبون هم میاره ولی همون قبل از خواب😑😑😑

با هم بیزون هم میرید؟ تو یه شهر هستین؟

بیرون میرید چجوریه؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
هوشنگم یه مدت همینجوری بود .. نه زنگی ..نه پیامی .. منم بعد از کلی حرص خوردن دیگه اهمیت ندادم ..دیگه ...

واقعا چنروز ادم زنگ نزنه زنگ میزنن؟؟؟منم این مشکلو دارم😔

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
واقعا چنروز ادم زنگ نزنه زنگ میزنن؟؟؟منم این مشکلو دارم😔

نمیدونم.. واسه من حل شد .. ینی من خودمم توقعم کم شدو هنوزم اگه زنگ نزنه دیگه ککمم نمیگزه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐