2777
2789

یه پسره هست بامزست مهربونه ساپورتیوه ، تقریبا دوماهه داریم اشنا میشیم ، تو این دو ماه هم با نهایت احترام و اعتدال برخورد کرده

خانواده خوبی داره

تحصیلاتمون در یک حده

چندباری من خواستم کلا تموم کنم این پروسه آشنایی رو ولی مثل آب رو آتیش هر بار ارومم کرده و منطقی و مهربون برخورد کرده

من از هفته دومی که این اقا رو شناختم متوجه شدم که بهش کششی که باید داشته باشم رو ندارم ! نه که بدم بیادا ولی اونجوری هم خوشم نمیاد

الان دوماه گذشته من هنوز اون عشق آتشینی که میگن رو حس نمیکنم

اونم قطعا حس نمیکنه چون خیلی هدفمند و قصد ازدواجی اومده جلو🥲 همه میگن خوبه همین از دستش نده

ولی خب مگه قرار نیس یهو یکیو ببینیم بعد قلبمون از جاش دربیاد و برای دیدنش لحظه شماری کنیم ؟

خانوما این مدل ازدواج خوبه ؟ بعدا مشکلی پیش نمیاد ؟ من حس میکنم وقتی عاشق نیستم اصلا خیلی چیزا رو نمیتونم ☹️مثلا بچه دار شدن و اینا ... بهتر نیس تمومش کنم ؟ یا ممکنه علاقه ایجاد بشه ؟ بعد قحطی ادمم که نیومده منم خیلی قصد ازدواجی نیستم خودم ، هنوز سنم کمه به نظرم ۲۳ سالمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم خوبی ها و بدی ها رو بنویس و به نتیجه برس که حضورش خوبه یا نه، برای ازدواج زیر 6 ماه آشنایی اصلا تصمیم نگیر تو موقعیت های مختلف بسنجش، یک بار به شدت عصبیش کن و باهاش مخالفت کن ری اکشنش رو ببین قراره صد برابر بدتر بشه اون واکنش تو زندگی. اگرم از پس مسئولیت ازدواج برنمیای رک بهش بگو و هدفت رو مشخص کن که وابستگی پیش نیاد

اگه سنش بیشتر از شماست و پخته هستش، بهش زمان بده عزیزم، من با عشق ازدواج کردم تهش همون عشقم بدترین ح ...

من هنوز ۲۳ نشدم البته ولی چند ماه دیگه میشم

پسره ۲۴ سالشه

خیلیییی بزرگونه رفتار میکنه

گاهی حس میکنم روح ی پیرمرد تو بدن این جوون حبس شده 😂

منم اکسمو با عشق انتخاب کردم تهش همینی شد که شما گفتید دقیقا ... ولی خب بازم به نظرم عشق خیلی مهمه

به نظرم خوبی ها و بدی ها رو بنویس و به نتیجه برس که حضورش خوبه یا نه، برای ازدواج زیر 6 ماه آشنایی ا ...

عصبانی نمیشه اصن دقیقا مثل اب رو آتیشه

برخلاف پسرای این نسل و چیزایی که تو همین سایت خوندم اونجوری که بعضی پسرا همش میخوان از نظر فیزیکی نزدیک بشن نیس اصلا

عصبانی نمیشه اصن دقیقا مثل اب رو آتیشه برخلاف پسرای این نسل و چیزایی که تو همین سایت خوندم اونجوری ک ...

اولشه خودشو نشون میده بالاخره من یه خواستگار داشتم دفعه اول عصبانی شد اهنگ گذاشت با اهنگ میخوند و هی ازش میپرسیدم چته میگفت هیچی عزیزم خوبم دارم اهنگ میخونم، سری بعد عصبانی شد اصلا حرف نزد، سری بعدش شروع به پرتاب وسیله کرد. اجازه بده زمان نشونت بده

من هنوز ۲۳ نشدم البته ولی چند ماه دیگه میشم پسره ۲۴ سالشه خیلیییی بزرگونه رفتار میکنه گاهی حس میکنم ...

من خودم سی سالمه عزیزم و اینو متوجه شدم ک عشق همه چیز نیس، احترام احترام احترام مهم ترین اصل هستش، بیشتر بشناسش خانوادشو اگه امکان داره از نزدیک ببین، نوع رفتار خانوادش و تربیت خانوادگی خیلی مهمه عزیزم،یچیزی بر حسب تجربه بگم: اگه مهربون و حمایت گر و با احترام باشه، کم کم عاشقش هم میشی، عشق در نگاه اول خیلییییی کم پیش میاد ک موندگار باشه و زود از بین میره(استثنا هس ولی انگشت شمار) مهم ترین چیز بها دادن، توجه و احساس امنیت در کنارشه😅