2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی

164 بازدید | 13 پست

ماشین ظرفشویی الجی کدوم مدلش بهتره ؟!

فکر کنم بیش از ۱۰تا مدل داره ، نمیدونم کدوم مدلش بهتره... و اینکه الان داخل دیجی کالا یا باسلام و... مارک الجی رو دارن نمیدونم اصله یا تقلبی! از کجا بفهمم اصله و خوب

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینجوری نمیتونی اصل پیدا کنی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اصل الان تو بازار نیس

تازه این قاچاقیا هم که میارن معلوم نیس اصله یا نه

ولی بوش اصل اگه پیدا کردی از الجی هم بهتره

من خودم پاکشوما دارم خیلی راضی هستم خداروشکر

و انسان موجودیست که زیاد موجود نیست🙂بعضی آدما فقط بعضی وقتا آدمن🙂
الجی نخر .خرابی زیاد داشته.بوش ترکیه بخر خودتو راحت کن

بوش هم الان اصلش پیدا میشه یا اونم تقلبیه؟

به نظرتون مارک مجیک خوبه؟

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اینجوری نمیتونی اصل پیدا کنی

به نظر شما چه مارکی بهتره و اینکه اصل باشه؟

مجیک و پاکشوما چه طورن؟

به نظر شما چه مارکی بهتره و اینکه اصل باشه؟مجیک و پاکشوما چه طورن؟

پاکشوما جاریم داره راضیه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بوش هم الان اصلش پیدا میشه یا اونم تقلبیه؟به نظرتون مارک مجیک خوبه؟

مجیک عالیه .

تا حالا نشنیدم خرابی داشته باشه.

منتهی گرونه.

هشت نفره اون قیمتش بالا است.

به نظرم بوش ترکیه.

بله مونتاژ ترکیه بخری

از قطعاتش هم خیالت راحته.

بوش خرابی نداره

خیلی کم.

همکار من بوش سری دو داره

سی ساله

هیچیش نشده.

اگر خواستی هم بخری

همون بوش سری چهار بگیر.

تهران نمایندگی داره.

شهرها هم دارند .در ضمن خودشون تو نمایندگی دستگاه رو یک روز روشن نگه میدارند.

تا چک کنند.