2777
2789
عنوان

دعاو جادو

510 بازدید | 26 پست

خانوما به دعا و جادو جنبل اعتقاد دارید :؟

من اعتقادی نداشتم اما ی مدت به زندگیم نکبت افتاده یه شماره بهم دادن زنگ زدم مشاور بود بعد کلی حرف یه چند تا نشونه داد ک عینا داشتم گفتم یکی از بدترین طلسما بهت افتاده....مادرشوهرمم شدید تو این مسائل هست خودمم هزار بار دیدم میره پیش دعا نویس و کلی برگه و دعا میگیره...در ضمن عقدم 3ماه با خانواده شوهرم قهرم...اقاهه یه حرفایی زد ک شاخ در اوردم از دردای جسمی من از کجا میدونه نمیدونم باور کنم یا مث قبل بی اعتقاد باشم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز فقط نماز اول وقت 

بگرد توو مفاتيح ابطال سحر رو بخون 

تللللقین هم نکن ب خودت 

نماز اونم اول وقت یادت نره قرآن هم تلاوت کن توو خونه

تنت زخمی،دلت آزرده باشد//نگاهت سرد و باران خورده باشد//شده؟!گنجشک باشی و شبی باد//تمام لانه ات را برده باشد؟!                              

من تو تلویزیونم شنیدم وجود داره😲😒 ولی قدرت خدا بیشتره صد در صد 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

ببین عزیزم یه راه فوق العاده اسون  و صدردصد برا باطل کردن سحر و طلسم اینه میری عطاری قلیاب و سرکه سفید میخری با هم قاطی میکنی میریزی چهار گوشه اتاق ها آشپزخونه حیاط دستشویی خلاصه همه جا و درب بیرونی داخل کوچه بریز روزهای زوج این کار انجام بده دعا هم برا من یادت نره من خودم جواب گرفتم خیلی آرامش ب زندگیم و خودم برگشته خدارو شکر

دعا اینا راسته واقعا ولی خیلی خطر دارهه هرکی دعای بد کنه صد درصد جاش جهنمه و بیشتر ش هم بر میگرده ب خودش حتی دعای خوب خاص هم اگ ساعت مشخص نباشه ممکنه برعکس شه

تیکر بارداری نیست😄
من یکی و میشناسن خیلی کم حساب میکنه خواستی بگو واسه من خیلی خوب بود .

نمیدونم اعتقاد ندارم اینم مراجع قم بود مشاور بود گفت چیزایی که میگی،عقلانی نیس ...پرسید خون حیضت طولانی شده دقیقا ماه پیش توی یک ماه من فقط سه روز پاک بودم گف دل درد دائم داری ...گفت خواب مار میبینی همشو بدون اینکه من بگم خودش میگف ...دارم دیوانه میشم 

منم اعتقاد نداشتم ولی سرم اومد باطلش کن

ولی اگه میخوای دیگه هیچکس باهات اینکارارونکنه فقط سوره یس روبخون 

خدایا شکرت که دوباره حس مادر بودنو بهم دادی دامن همه ی منتظر هارو سبز کن به حق بزرگیت الهی آمین