2777
2789
عنوان

بچه دوم

229 بازدید | 19 پست

تو این اوضاع و این مملکت واقعا چجور بعضیا میتونن بچه بیارن با چه امید و آینده ای اصلا نمیتونم درک کنم

طرف یدونه اتاق ۳۰متری داره بچه دومش هم آورد دلم میخاد یجور بزنمش نتونه بلند بشه آخه دوروز دیگه این بچها بزرگ میشن چجوری همتون توی یه اتاق میخوابید؟

از خدا میخام اگه خودم خواستم هم بهم بچه نده تا آخر عمرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حرصم میگیره خودم بچه سومم

اتاق ندارم لباسای همه درهم برهم چیژی که میخواستمو با کلی گریه براک به زور میگرفتن یا نمی گذفتم

آبجیم شوهر نمیکنه حداقل جای لباسام باز شه اه

خانم دکتر اینده👩🎓

بقیه رو بیخیال. برا خودمون ب اجرا در بیاریم. من خودم. قرار نیس بچه ای رو ب دنبا بیارم. با بقیه هم کاری نداری. هرکسی عقاید خودشو داره. و قبل اینکه شروع کنی ب توضیح، حرفات رو قبول دارم. متاسفانه برا همه یه نسخه نمیشه

منم حرصم میگیره خودم بچه سومم اتاق ندارم لباسای همه درهم برهم چیژی که میخواستمو با کلی گریه براک به ...

ما هم ۴تاییم

همش میگم اگه مامانم فقط دوتا میآورد میتونست اونارو خوشبخت کنه

منم دوتا دارم به نظر منم اگه نداری درست نیست دومی رو آوردن من دیدم توانش رو داریم آوردم البته دومی ناخواسته شد ولی خب دیدم توان داریم نگه داشتم حتی اون موقع سومی رو هم دوست داشتم ولی دیگه وضع کشور خیلی بدتر شد دیگه همین دوتا رو خدا برام نگه داره بسه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

یه بنده خدایی خونش اجاره ای یک خواب سقف خونه ریزش کرده

چون صابخونه کم میگرفت ازش و پول پیش ندادهمونده

رو یک قالی ۱۲متری با زن و بچش زندگی میکنه چون اتاقشونم پره

داره دختر سومشو به دنیا میاره

😢واقعا متاسفم واسه همچین مادر پدری

وقتی شرایط خودتو میدونی چرا یه موجود بیگناه باید زندگی تو رو داشته باشه و تحمل کن