2777
2789
عنوان

پسری که

166 بازدید | 14 پست

خیلی اروم هست

اصلا توی این چند تا دیت سوال میپرسید و اینا ولی هیجان و ابراز علاقه اونطوری نداره.

و انگار کلا اتفاقات براش مهم نیست.

توی این چند روز قطعی نت بهش پیام دادم که اینطور شد و اینده چی میشه و اینا.

میگه دردناکه ولی خب کاری از دستم بر نمیاد پس مهم نیست برام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دیگه سر شده زده تو بیخیالی

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
اون دیگه سر شده زده تو بیخیالی

منو نه. با من تماس میگرفت اگه میشد.

کلی اتفاقاتو میگم شخصیتشه.

مثلا میگفت کارم تعطیل شده بیخیال میشد میگه کاری نمیتونم بکنم میشینم کتاب یا هرچی درمورد کارم هست میخونم هروقت باز شد حداقل پیشرفت کنم.

تاپیک قبلا گذاشتم درمورد دوست پسر دختری و دیدگاهش میگه اشنایی طولانی

عجیبه یکم

خب چی بگه نظر منم همینه بعد بعضیام مدلشونه نمیتونن ابراز کنن خیلی درونگرام هستن این دیگه بستگی به شم ...

اینم اتفاقا درون گراست.

مثلا مریض شد یکبار من گفتم وای مریض شدی و اینا

گفت هیچی نیست دو سه روز دیگه خوب میشه مثل همه مریضی های دیگه و اصلا انگار نه انگار مریض بودم.

منو نه. با من تماس میگرفت اگه میشد. کلی اتفاقاتو میگم شخصیتشه.مثلا میگفت کارم تعطیل شده بیخیال میشد ...

خب عزیزم منم راجعبه کلیات گفتم ،و اینکه واقعا خوبه به این درک رسیدن الکی حرص خوردن وقتی کاری از دستش برنمیاد

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
اون

الهی

ببین البته بحث درونگرا بودن با اینکه طرف باهات راحتم باشه مسئله فرق میکنه اگه یه مدت دیگه گذشت و قشنگ باهم اشنا شدید دیدی بازم باهات احساس راحتی نداره یا چیزی میشه میگه اوکیه ولش کن بشین باهاش حرف بزن بگو که دوست داری خودشو ابراز کنه بهت

الهیببین البته بحث درونگرا بودن با اینکه طرف باهات راحتم باشه مسئله فرق میکنه اگه یه مدت دیگه گذشت و ...

ادم خجالتی ای نیست.

خیلی منطق گراست.

ولی خودش میگه ادم احساسی ای هستم

فقد باید شناختمون بیشتر چند ماه بشه اینطور احسساات خودش میاد

اینم اتفاقا درون گراست.مثلا مریض شد یکبار من گفتم وای مریض شدی و ایناگفت هیچی نیست دو سه روز دیگه خو ...

خوبه دیگه مررررررده. لووووس نیست

من خیلی بدم میاد از مردای لوس که مریض میشن لوس میکنن .

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡