2777
2789
عنوان

خواب اکسم

155 بازدید | 12 پست

اکسم ک خیانت کرد بهم خواب دیدم توی اینستا پست عاشقانه گذاشته با دوست دخترش و نوشته عشق درمان است😂😂 و مثلا خیلی خوشحاله با اون دختره

تعبیرش چیه؟

من ک حلالش نکردم نه این دنیا نه تو این دنیا خیلی اذیتم کرد بارها دلمو شکوند بخدا اگ خوشحال باشه ینی عدالت خدا وجود نداره

خواب زن چپه احتمالن درحال دعوا هست با رلش

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شاید موقت خوشحال باشه اما عاقبت بخیر نمیشه ،بعدشم استوری ها و دنیای مجازی میتونه کاملا قلابی و دروغ باشه باورشون نکن ،خیلیا فقط از خوشبختی هاشون استوری میذارن

اللهم عجل لولیک الفرج ، لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ، شاد باشید

خواب زن غلطهخواب ظن درسته یعنی خوابی که شک و گمان درش هست

خب ما میگیم خواب زن چپه یعنی اشتباه و برعکسه

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

والا منم کلی ازم سو استفاده کرد و تهش ولم کرد الان جا اینکه اون مشکل داشته باشه از زمین و اسمون برا ...

من ک الان مشکلی ندارم سینگلم راحتم

بیشتر از سادگی و احساسی ک ۳ سال گذاشتم و حیف شد دلم شکسته

من ک الان مشکلی ندارم سینگلم راحتم بیشتر از سادگی و احساسی ک ۳ سال گذاشتم و حیف شد دلم شکسته

منم از همین ناراحتم که انقدر خودمو خرجش کردم در صورتی که میدیدم دوسم نداره و گولم میزنه ولی بازم حماقت میکردم

منم از همین ناراحتم که انقدر خودمو خرجش کردم در صورتی که میدیدم دوسم نداره و گولم میزنه ولی بازم حما ...

خدا لعنتشون کنه من حتی میدیدم چشمش دنبال دختراس ب همه نگاه میکنه باز خودمو گول میزدم نه دوسم داره چندین بار برگشت قبولش کردم کاش قبولش نمیکردم نمیبخشیدم ولس میکردم ب حال خودش فقط به خودم ضرر زدم

خدا لعنتشون کنه من حتی میدیدم چشمش دنبال دختراس ب همه نگاه میکنه باز خودمو گول میزدم نه دوسم داره چن ...

آخ که چقدر شبیه منی💔

منم در عمرم ادمی به هیزی اون ندیدم با این حال پاش موندم چندین بارم ترکم کرد و برگشت و الان که رفته واسه همیشه میفهمم چقد به خودم بد کردم سر این ادم