2777
2789
عنوان

خواب اکسم

155 بازدید | 12 پست

اکسم ک خیانت کرد بهم خواب دیدم توی اینستا پست عاشقانه گذاشته با دوست دخترش و نوشته عشق درمان است😂😂 و مثلا خیلی خوشحاله با اون دختره

تعبیرش چیه؟

من ک حلالش نکردم نه این دنیا نه تو این دنیا خیلی اذیتم کرد بارها دلمو شکوند بخدا اگ خوشحال باشه ینی عدالت خدا وجود نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید موقت خوشحال باشه اما عاقبت بخیر نمیشه ،بعدشم استوری ها و دنیای مجازی میتونه کاملا قلابی و دروغ باشه باورشون نکن ،خیلیا فقط از خوشبختی هاشون استوری میذارن

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
خواب زن غلطهخواب ظن درسته یعنی خوابی که شک و گمان درش هست

خب ما میگیم خواب زن چپه یعنی اشتباه و برعکسه

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

والا منم کلی ازم سو استفاده کرد و تهش ولم کرد الان جا اینکه اون مشکل داشته باشه از زمین و اسمون برا ...

من ک الان مشکلی ندارم سینگلم راحتم

بیشتر از سادگی و احساسی ک ۳ سال گذاشتم و حیف شد دلم شکسته

من ک الان مشکلی ندارم سینگلم راحتم بیشتر از سادگی و احساسی ک ۳ سال گذاشتم و حیف شد دلم شکسته

منم از همین ناراحتم که انقدر خودمو خرجش کردم در صورتی که میدیدم دوسم نداره و گولم میزنه ولی بازم حماقت میکردم

منم از همین ناراحتم که انقدر خودمو خرجش کردم در صورتی که میدیدم دوسم نداره و گولم میزنه ولی بازم حما ...

خدا لعنتشون کنه من حتی میدیدم چشمش دنبال دختراس ب همه نگاه میکنه باز خودمو گول میزدم نه دوسم داره چندین بار برگشت قبولش کردم کاش قبولش نمیکردم نمیبخشیدم ولس میکردم ب حال خودش فقط به خودم ضرر زدم

خدا لعنتشون کنه من حتی میدیدم چشمش دنبال دختراس ب همه نگاه میکنه باز خودمو گول میزدم نه دوسم داره چن ...

آخ که چقدر شبیه منی💔

منم در عمرم ادمی به هیزی اون ندیدم با این حال پاش موندم چندین بارم ترکم کرد و برگشت و الان که رفته واسه همیشه میفهمم چقد به خودم بد کردم سر این ادم