2821
2789
عنوان

تریدر ها

290 بازدید | 29 پست

آقا چرا نت وصل نمیکنن یکیو میشناسم از ترید داره پول درمیاره انقدررر حالش بده طفلک حالا من اینو میشناسم بقیه بماند بعد با این گرونی چیکار کنن دیشب کم مونده بود گریه کنه

وصل میشه به زودی

وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

هم از اون قطعی دوران ۱۲ روزه ضربه خوردن

هم الان

متاسفانه توی ایران هیچ تضمینی و ضمانتی برای اینجور شغل ها نداره

خدا کمکشون کنه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم مشتریام اینستاس همه پولام رو جنسه اخر این ماه ۱۴ میلیون باید بدم که ۹ میلیون ناقصه ماه دگ هفته دومش باید برم سونو دو تومن هزینشه داروهامو نتونستم بخرم پولامون رو به اتمامه خرید هم نشده بریم هنوز وسایلای خونه هم داره تموم میشه اما واسه کی مهمه،تازه میان میگن خوشحالیم که قطعه چون اکس سمی امون ممد قلی از دونقوز اباد رو چک نمیکنیم😒😒

همه اقایونی که درخواست دوستی میدن مادرشون قهوه اس

همه ی کسب و کار هایی که با نت هست خوابیده و داره ضرر میزنه به صاحبش

مثل انلاین شاپ ها که چقدر سرمایه خوابوندن

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
هم از اون قطعی دوران ۱۲ روزه ضربه خوردنهم الانمتاسفانه توی ایران هیچ تضمینی و ضمانتی برای اینجور شغل ...

میدونی چقدر زحمت کشیده واسه همین ترید انقدر ضرر کرد الان که داشت پیشرفت میکرد اینا ولش نمیکنن

ماهم😭❤️🩹 کلا ریزش کرده بود کلی ضرر افتادیم بعد نت قط شد الان کل سرمایمون معلوم نیس چی شده😭❤️🩹 به خدا کلا با دو میلیون موندیم برا خرجی فقط داریم معلوم نیست بعدش چکار کنیم اینم پول دو بسته پوشکه

اوهههههههههیییییی امضامو صولتی کلدم دلتون بسوزه حسود پلاستیکیا 😍
میدونی چقدر زحمت کشیده واسه همین ترید انقدر ضرر کرد الان که داشت پیشرفت میکرد اینا ولش نمیکنن

دقیقا

کلا کارای مجازی توی ایران همیشه ضربه میخورن

چه از فیلتر^^ینگ چه از قطعی بدون گرفتن خسارت و اینکه هيچکس گردن نمیگیره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز