2777
2789
عنوان

بی بی چک درکا

104 بازدید | 11 پست

کسی از این مارک استفاده کرده ؟

من دو دفعه زدم یکی ۵ روز قبل موعد یکی ۳ روز قبل موعد

هر دوبار بعد خشک شدن یه هاله خیلی خیلی کمرنگ داره که نمیدونم واقعا هاله هست یا خط تبخیر

قبلاً بی بی چک مارک های دیگه میزدم حتی بعداز خشک شدن هم هاله نداشت

نظرتون چیه مثبته منفیه

1402/01/15 فهمیدم که یه کوچولویی قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

احتمالا بارداری. آز خون می دادی مطمئن می شدی.

چند روز عقب انداختی؟

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
احتمالا بارداری. آز خون می دادی مطمئن می شدی. چند روز عقب انداختی؟

عقب انداختم هنوز الان ۳ روز به موعدم

برا همین میگم شاید چون هورمون کمه اینجوری میشه

رابطه بدون جلوگیری داشتم قرص اورژانسی خوردم ولی تو دوره تخمک گذاری بودم بعضیا میگن اگه تو تخمک گذاری باشه قرص اثر نمیکنه برا همین میترسم باردار بشم

1402/01/15 فهمیدم که یه کوچولویی قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقب انداختم هنوز الان ۳ روز به موعدمبرا همین میگم شاید چون هورمون کمه اینجوری میشه رابطه بدون جلوگیر ...

خب آز بدی معلوم میشه. ممکنه خط تبخیر هم باشه. اما درکا برای من درست نشون می داد.

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
خب آز بدی معلوم میشه. ممکنه خط تبخیر هم باشه. اما درکا برای من درست نشون می داد.

مثبت بوده یا منفی

اگه منفی بوده هیچ هاله ای نداشته بعد خشک شدن ؟

مثبت بوده یا منفی اگه منفی بوده هیچ هاله ای نداشته بعد خشک شدن ؟

منفی بود و هیچ هاله ای نداشت حتی بعد از چندین ساعت.

منفی بود و هیچ هاله ای نداشت حتی بعد از چندین ساعت.

ممنونم

منم اورژانسی خوردم الان دورز از وقتم گذشته پری نشدم خیلی استرس داشتم ولی الان دیگه یجوریم سپردم به زمان تا یکم پریود نشدم میرم آزمایش البته من یکبارم با اورژانسی باردار شدم ولی نمیدونم الان چرا اینجوری شدم

کابر قدیمی هستم 
منم اورژانسی خوردم الان دورز از وقتم گذشته پری نشدم خیلی استرس داشتم ولی الان دیگه یجوریم سپردم به ...

چرا آخه پس کاربرد اورژانسی چیه من هر کی رو دیدیم با اورژانسی حامله شده که 😑 میترسم باشه من بچه کوچیک دارم اصلا آمادگی بچه دوم ندارم

چرا آخه پس کاربرد اورژانسی چیه من هر کی رو دیدیم با اورژانسی حامله شده که 😑 میترسم باشه من بچه کوچی ...

نمیدونم ولا منم سه سال پیش خوردم باردار شدم خیلی ناشکری کردم ولی بچم بدنیا امد شد تما م زندگیم خدا ازم گرفت الان یکی پارسال خوردم یم هفته بعد پریود شدم الان بازم نشدم ولی امیدوارم که باردار نباشم خیلی میترسم بی بی چک بزنم

کابر قدیمی هستم 
نمیدونم ولا منم سه سال پیش خوردم باردار شدم خیلی ناشکری کردم ولی بچم بدنیا امد شد تما م زندگیم ...

چند روزه قرص خوردید ؟

من ۱۲ روزه و هنوز پریود نشدم