2777
2789
عنوان

باردارم همش هوس میکنم

94 بازدید | 7 پست

دراز میکشم چشام و میبندم همش به خوراکی های مختلف فکر میکنم معدمم داغونه تازه یکم ویارم بهتر شده

هوس پیتزا

جیگر

کله پاچه

چاقاله گوجه سبز

گیلاس

ازگیل

هندونه 😩😭😭😭😭😭

هیچکدوم نمیخورم فقط خودمو عذاب میدم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب داری بهش فکر میکنی

من یهو احساس میکردم بوش میرسه بهم بدون اینکه بهش فکر کرده باشم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مگخ گوجو سبز اومده

روزی خورشید از ماه خوشش اومد💛💛 🌞🌝پس تصمیم گرفت باهاش ازدواج کنه🙂🥲 اگه ماه میگفت بله خورشید از شدت خوشحالی میترکید🌛🌟🙃🙃و اگه میگفت نه خورشید تاریک تاریک میشد⛦⛦💛 پس ماه گفت نمیدونم🌧🌤🌕💙💙 و خورشید هر چندسال از ماه میپرسه فکراتو کردی ؟!!و به همین دلیل خورشید گرفتی رخ میده💛⛦🌙🌙🌖🌕🥲با افتخار تمام یه نویسندمممم🤗🤗

مگخ گوجو سبز اومده

نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

وا مردم چ با کلاسن من ویارامم مطابق فصل بود😐

😐😐کلاسش کجاست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب داری بهش فکر میکنیمن یهو احساس میکردم بوش میرسه بهم بدون اینکه بهش فکر کرده باشم

میدونم به چیزای مختلف فکر میکنم دلم میکشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40