sogand_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 335 عنوان جمعه کسل کننده 💔 215 بازدید | 24 پست چقدر امروز الکیه😕منم سرما خوردم هبچ کاری نمیتونم بکنم🥹🥹🥹بیاین بحرفیم چون تجربه کردم میگم،حتی یه عملکرد بد در مقابل کمالگرایی برنده است پس فقط ادامه بده 💎 1404/10/26 | 11:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mobi78 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14948 از جمعه ها متنفرم 😑😑 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
niloofar_27 عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 22316 نه نت داریم نه اعصاب داریم اخه چیکار میشه کردمن تا دیروز میتونستم از روبیکا سریال دانلود کنم که اونم دیگه الان نمیشه خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
85kosar عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 1977 وااای من انقد حرص خوردم قفسه سینه م تیر میکشه دوره های کنکور زبانم توی تلگرام بود هیچ کاری نمیتونم بکنم آنلاین شاپمم تازه زده بودم رو هواس
sogand_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 335 خیلی وضعم داشاقیه خوشم نمیاد از وضعیتم هعیییی چیکار کنیم من روبیکام ندارم حداقل تو اون بچرخم😂 چون تجربه کردم میگم،حتی یه عملکرد بد در مقابل کمالگرایی برنده است پس فقط ادامه بده 💎
sogand_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 335 از جمعه ها متنفرم 😑😑 من دوس دارم منتها بشرطی که برم تفریح نه مریض ته خونه🤕😷🤧 چون تجربه کردم میگم،حتی یه عملکرد بد در مقابل کمالگرایی برنده است پس فقط ادامه بده 💎
sogand_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 335 وااای من انقد حرص خوردم قفسه سینه م تیر میکشه دوره های کنکور زبانم توی تلگرام بود هیچ کاری نمیتونم ب ... الهی بگردم😥الان حرفی ام بزنی میان میگن تو نباید بگی بالا چشمشون ابروعه چون تجربه کردم میگم،حتی یه عملکرد بد در مقابل کمالگرایی برنده است پس فقط ادامه بده 💎
sogand_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 335 نه نت داریم نه اعصاب داریم اخه چیکار میشه کردمن تا دیروز میتونستم از روبیکا سریال دانلود کنم که اونم ... من روبیکام ندارم اخه چون تجربه کردم میگم،حتی یه عملکرد بد در مقابل کمالگرایی برنده است پس فقط ادامه بده 💎
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 11353 جمعه هست به انداره کافی ادم اعصاب نداره رگ سیاتیک منم گرفته دو تا بچه وروجکم دارم خدایا وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
sogand_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 335 جمعه ها تاسیانه دیدمش قبلا همون که عاشق پسر ساواکی میشه؟ چون تجربه کردم میگم،حتی یه عملکرد بد در مقابل کمالگرایی برنده است پس فقط ادامه بده 💎
85kosar عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 1977 الهی بگردم😥الان حرفی ام بزنی میان میگن تو نباید بگی بالا چشمشون ابروعه دقیقا واقعا کسایی که خوشحالن و طرفدار یه عده حرومی ان قطعا مگه میشه ببینی این وضعیت جوونا رو و بگی حقشونه
sogand_joon مدیر استارتر عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 335 جمعه هست به انداره کافی ادم اعصاب نداره رگ سیاتیک منم گرفته دو تا بچه وروجکم دارم خدایا وای تو دیگه واقعا شرایطتت سخته🫠🫠🫠 چون تجربه کردم میگم،حتی یه عملکرد بد در مقابل کمالگرایی برنده است پس فقط ادامه بده 💎