2777
2789
منظرم کارای خرد خرد مثلا یادت رفته پنجاه تومان پول به کسی بدی الان نیست یا به یکی بدیهای کوچیک کردی

اسی من دختر همسایمون پشت کنکور موند نه که جلو بقیه به مادرم میگفتم اون حتمی قبول نشده که مونده و ... خلاصه مسخرش میکردم ... هیچکس توقع نداشت ولی خودم پشت کنکوری شدم 😂 و بدتر ازون حرفارو پشت من جلو جمع زدن .. درسته قبول شدم سال بعدش ولی میخوام بگم احساس میکنم زندگی یه بازیه هرکار میکنم برمیگرده بهم

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اثر وضعی چیه ؟

مثلا غذای نجس خوردی خب گناه کردی

توبه میکنی گناهت پاک میشه

اما دل درد از بین نمیره

دل درد اثر وضعی گناهت بود

مورد با مورد فرق داره

باید بگی چیه تا بگم چیکار کنی

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

مثلا غذای نجس خوردی خب گناه کردی توبه میکنی گناهت پاک میشه اما دل درد از بین نمیره دل درد اثر وضعی گ ...

یعنی نمیشه چیزی رو از سلول ها پاک کرد،؟

مثل کسایی که متحول شدن زندگی جدید شروع کردن

من کینه خیلی داشتم

یعنی نمیشه چیزی رو از سلول ها پاک کرد،؟ مثل کسایی که متحول شدن زندگی جدید شروع کردن من کینه خیلی داش ...

میشه ... من آدم خیلی بدی بودم ببین خیلی بعد به معنی واقعی کلمه اصن نمیتونی تصور کنی چقدر بد ... اما توبه کردم . زندگیم عوض شده ... ولی خیلییی سخت بود تغییر کنم ... به نظرم سختی تغییررر خودش گناه پاک میکنه

...

یعنی نمیشه چیزی رو از سلول ها پاک کرد،؟ مثل کسایی که متحول شدن زندگی جدید شروع کردن من کینه خیلی داش ...

کینه یه رذیله قلبی هستش

به مرور خوب میشه

اول باید در مورد بدی های کینه مطالعه کنی

تا از کینه منتفر بشی

بعدش در مورد محبت و گذشت مطالعه کنی

تا بهش علاقه مند بشی

و یواش یواش خودتو بندازی توی محبت و گذشت

سلول متوجه نشدم منظورت چیه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

میشه ... من آدم خیلی بدی بودم ببین خیلی بعد به معنی واقعی کلمه اصن نمیتونی تصور کنی چقدر بد ... اما ...

نه بابا دیگه انقدر هم بد نبودی، اگرم بودی خوشا بحالت که خدا تغییرات داد.

اما اره تغییر واقعا مرحله سخت و پوست بندازیه

فکر کن من چند سال زجر کشیدم تا آخر الان فهمیدم باید خودمو عوض کنم نه مردمو

شما کار خاصی کردید؟

منظورم نماز و استغفار و...

کینه یه رذیله قلبی هستش به مرور خوب میشه اول باید در مورد بدی های کینه مطالعه کنی تا از کینه منتفر ب ...

حالا سلولی رو مثال زدم

مثلا کلا یه جور دیگه بشه آدم

قبلا هم گفتم تغییر خیلی سخته . مرحله سختیه . کاری هست بتونیم انجام بدیم که تغییر راحت تر بشه واسمون

مثلا پشت هم اتفاقات سخت و دردناک میفته وقتی میخواهیم تغییر کنیم

خودم تصمیم گرفتم نماز صبح قضا نشه. با اینکه سالها نماز ظهر و شب سر وقت میخوندم ناگهان در نماز های ظهر و شبم کاهل شدم . حتی گاهی قضا میشد

یا اتفاقات و دعوا تو خونه پیش میومد ک منو از راه خدا دلسرد کنه

یک چیزی میخوام که تو پروسه پیشرفت در راه خدا بهم کمک بده