2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ها نیت کن بهم بگو نیتتو

عزیزم منم نیت کردم اگه میشه لطف کن برای منم بگیرعزیزم اگه میشه لطف کن یه فالل برای من بگیر برات خیلی دعامیکنم نیتمم اینکه ایا چندماه دیگه که کنکورکارشناسی ارشد میدم روزانه دانشگاه دولتی قبول میشم یانه؟

آیا یکی ازاون دانشگاه های تهران که مدنظرمه قبول میشم یانه شهردیگه؟ اسمم نازنین هست❤️

عزیزم منم نیت کردم اگه میشه لطف کن برای منم بگیرعزیزم اگه میشه لطف کن یه فالل برای من بگیر برات خیلی ...

بلهه قبولی

ببین ی عدد ۳ افتاد حالا یا ۳ وعده دیگه مثل سه هفته سه ماه دیگه قبولی داری

یا اینکه توی اون رشته ی عدد ۳ میبینم

ولی قبولی

❤️ابادان❤️

بلهه قبولی ببین ی عدد ۳ افتاد حالا یا ۳ وعده دیگه مثل سه هفته سه ماه دیگه قبولی داری یا اینکه توی او ...

ممنونم عزیزدلم ممکنه منظورش کنکوره که سه ماه ودوهفته دیگس دردت بجونم برات صلوات میفرستم انشالله به هرچی میخوای برسی میشه دوتادیگه سوالمم لطف کنی جواب بدی

یکیش اینکه ایا یکی ازشهرهای تهران که مدنظرمه قبول میشم یانه شهرهای دیگه؟

واینکه آیادرآینده نزدیک مثلا تااخرهای سال دیگه ازدواج برام اتفاق میفته وموقعیت مقامی وشغلی طرف خوبه یان؟

اگه مایل بودی اینارم لطف کن برام بگوامااگه نمیشه دست گلتم دردنکنه بابت همون جواب دادن سوال اولم ❤️😘

زینب

عشقم عالیی افتاده

همه چیز اوکی ولی اون بدبختو انکاری ک اذست میکنیا

تک و تنها داره تلاش میکنه خیلیی تلاش میکنه از خود گذشتگی داره یکم شل کن بهش بها بده لجبازی نکن ۹ وعده دیگه برام ازدواج افتاده

❤️ابادان❤️