2777
2789
عنوان

شیر خشک کومیداژن

69 بازدید | 12 پست

کسی این شیرو میده بچش چطوریه ...دخترم آلفامینو میخورد که این ماه ندادن گفتن دیگه وارد نمیشه کومیداژن دادن بجاش..نت هم نیست که سرچ کنم ببینم چطور شیریه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه شما الرژیش چطوریه بچه من رفلاکس شدید داره

بچه منم رفلاکسش شدید بود الان کنترل شده خداروشکر ولی سریع تحریک میشه باید خیلی مراقب باشم ،پپتی حونیور میدم طعمش دوس نداره ، مقعدش قرمز میکنه، وزن هم نمیده ، ماه اول ک الفامینو دادم وزن گرفت ولی بالا اوردنش بیشتر شد ، که دکترش گفت با پپتی قاطی بده که بالا نیاره ، ماه دوم خداروشکر خوب بود با اینکه قاطی میکردم از دو شیرخشک ، الان نمیدونم با این شیر جدید چکار کنم بدم ندم بدتر نشه بالا اوردنش،

بچه شما شدیده؟ چند وقتش؟

بچه من خیلی شدیده رفلاکسش نکسیوم هم میدم خوب نمیشه با آلفامینو با اینکه رفلاکس شدید داره وزن خوب میگیره منم میترسم اینو بدم قاطی کنه

دارو چی میدین شما چندماهس بچتون

بچه من ۱۷ ماهه اس از چهار ماهگی فهمیدم الرزی داره یه مدت شیر خودمو میخورد کاملا رفع شد تا یکسالگی ، بنا ب دلایلی مجبور شدم یکسالگی شیرخشک پپتی جونیور بدم دوباره علاعم برگشت الانم گاهی کیک بیسکویت میخوره مثل اوایل علاعم نشون نمیده ولی بشدت به گوشت گاو علاعم نشون میده ،