2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نمیدونم چرا کسی اعتراضی نمیکنهالبته حق دارن اعتراض نکنن میزنن این بیچاره ها رو هم میکشن

الان من اولین امتحانم ۳۰ امه نت نیست جزومو دانلود کنم خب چجوری بخونم

از کجام باید میدونستم ک قراره ی همچین چیزی بشه ک از قبل ذخیره داشته باشم🤦🏻♀️

واقعا نمیدونم چرا کسی اعتراضی نمیکنهالبته حق دارن اعتراض نکنن میزنن این بیچاره ها رو هم میکشن

جایی برای اعتراض گذاشتن؟ حتی پیامک هم نمیتونیم بدیم. منم پیامایی که خودشون میدادنو بلاک کردم که اونام ندن😂

الان من اولین امتحانم ۳۰ امه نت نیست جزومو دانلود کنم خب چجوری بخونم از کجام باید میدونستم ک قراره ی ...

منم اولینش ۴ بهمنه هیچی تو دستم ندارم برا امتحان اولم بخونم

قاعدتا اول پیامک وصل میشه

حداقل پیامرسان داخلیو وصل کنن من بتونم جزوه و فایلارو از همکلاسیام بگیرم

همه جارو بستن نمیدونم باید چیکار کنم

البته فقط منم نیستم

خیلی دانشجو مثل من هست ک هممون رو هواییم

حداقل پیامرسان داخلیو وصل کنن من بتونم جزوه و فایلارو از همکلاسیام بگیرم همه جارو بستن نمیدونم باید ...

میگم دیگه متاسفانه وقتی پیامک قطعه دیگه اینترنت جای خود داره..استادا هم باید شرایطو درک کنن عزیزم

حداقل پیامرسان داخلیو وصل کنن من بتونم جزوه و فایلارو از همکلاسیام بگیرم همه جارو بستن نمیدونم باید ...

سلام

به دوستتون بگین توی سایت uupload.ir فایل رو آپلود کنه

بعد لینکش رو مثلا این جا توی خصوصی براتون بفرسته.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.