2777
2789
عنوان

آدمای سمی

396 بازدید | 17 پست

وقتی جلو روت میگن ضعیفی چه میکنید طرف جلو روم میگه ضعیفی؟ چراا چون یکم چشمام خواب داشت خیلی دلم میخواست بگم نظذت مهم ولی فاقد اهمیته

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونستم چلو روش بگم چون بهش گفته بودم دارم برای کنکور میخونم زنیکه روانی هار دیروز کلی انرژی مثبت دادم به خودم باشگاه رفتم آرایشگاه رفتم خوراکی گرفتم

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

یکیم هست مدام منو مسخره میکنه میگه تو ضعیفی،تو از پس هیچی برنمیای باید رو خودت کار کنی،قوی باش فلان ...

نیست

دقیقا آدامای یکی تقصیر میکنند تا کمبود های خودشون معلوم نشه

والا ناراحتم گرد جلو روم گفت

ازون آدمهایی نباش که وقتی تنهان زیر دوش، مدام صحنه رو بازسازی میکنن و جواب طرفو میدن!!!!

همون لحظه جوابش رو بده!! والا...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

ازون آدمهایی نباش که وقتی تنهان زیر دوش، مدام صحنه رو بازسازی میکنن و جواب طرفو میدن!!!!همون لحظه جو ...

نشد از اقوام نزدیک بود

گاهی دشمنای آدم بهترین لطف به آدم میکنن و نقطه ضعفهامونو میگنبهتره زرنگ باشیم و بجای ناراحتی برطرفش ...

من فقط بجای ۷ صبح ۱۰ بلند برمکتابخونه منودیده ت ضعیفی خودش چی سال ۸۰ کنکور داده یه معلم ساده