2777
2789
عنوان

بماند به یادگار

361 بازدید | 39 پست

بیایید هدفتون و وضعیتی که دارید رو بگید تیر ماه 406 لایکتون میکنم بیایید بگید به اهدافتون رسیدید

شرح حال من؛

توی نا امیدی مطلق گم شدم نه دیدی به اینده دارم نه از گذشتم درست استفاده کردم

میترسم.. میترسممم از این بی برنامگی میترسم از سالی که پیش رومه و قراره پشت کنکور بمونم... نگاه های خونوادم که روی من سرمایه گذاری کرده بودن و من اینجوری همه رو از خودم نا امید کردم... حرفای بقیه...

همه اینارو تحمل میکنم فقط میشه حداقل سال دیگه من دندون قبول شده باشم و امسالمو با یه رتبه ابرومند تموم کنم:)؟

بای بای نی نی سایت " 4 بهمن ۴۰۴ 🎀"

من دقیقا همینم کنکوری ام و یه مدته که نخوندم الان دارم به خودم میگم کاش همون ازاد رفته بودم واسه ارشد یه دانشگاه خوب قبول میشدم

عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این فدای یکی خشت ایران زمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی متوسطه

امیدوارم سال بعد بهتر بشه

شرایط جدید تر

کارای جدیدتر

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

از انتخابم راضیم . دارم برای هدف بعدیم تلاش می کنم و موفقم

حالم خوبه خیلی خوب

همه اینا برای ۴۰۶

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

عزیزم موفق باشی ولی چرا اینجوری مینویسی؟

از کلمات منفی مثله میترسم استفاده نکن

فقط بنویس انشاالله تا سالی دیگه به فلان هدفم میرسم اینجوری شرایطی تو زندگیت برات پیش میاد که دیگه هیچ ترسی تو زندگیت نیست

به قدرت و توانایی خداوند باور و ایمان داشته باشیم

واسه من دعا کن لطفا

ارشدم تموم شده باشه

تجزیه دانشگاه تهران

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

خب من واقعا تو زندگیم شکست خوردم و فکر نکنم تا 1406 بتونم این زندگی مزخرف رو تحمل کنم

اینکه نمیتونم به هیچکدوم از رویاهای قشنگم برسم خیلی ناامید کننده س

احتمالا تا چند ماه آینده خودکشی کنم مگه اینکه اتفاق غیر منتظره ای بیفته و پشیمون شم که با توجه به شانسم غیر ممکنه

کاش دلیل این همه بدشانسی رو میدونستم

بدشانسی های بزرگی که انگار تمومی ندارن

⚘️⚘️الهم صل علی‌محمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭

فرهنگیان قبول شدم

خیلی به خودم افتخار میکنم که با بچه کوچیک و زندگی متاهلی و کلی فراز و نشیب سختی رو به جون خریدم تونستم به آرزوی بچگیم برسم💕

یادت نره تگم کنی بیام بگم آخیییش به آرزوم رسیدم و تمووم شد😍

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛