2777
2789
عنوان

عشق یه طرفه

85 بازدید | 8 پست

من خیلی وقته که روی یکی از اشناهامون کراشم ولی مطمئن نیستم که اون هم همین حس رو داشته باشیم . و این اتفاق از خیلی سال قبل رخ داده . اختلاف سنیمون ۱۲ ساله

خیلی سعی کردم فراموشش کنم ولی نشد ولی رفتارای اونم واقعا خیلی عجیبه یه موقع خیلی رفتار دوستانه ای داره و یه موقع هم یه جوری محل نمیده انگار قهریم . چند وقته که بعضی موقع ها خوابشو میبینم با اینکه بهش فکر نمیکنم و واقعا داره اذیتم میکنه 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره ذهنت را درگیرش نکنی! چون اون احساسات و روحیات سینوسی داره و به تو که احساسات خطی و محوری داری ...

اگه ذهن درگیر بشه باید چیکار کرد؟ من نمیتونم ذهنمو کنترل کنم. الان نزدیک دو ساله به یکی فکر میکنم

:)

اگه ذهن درگیر بشه باید چیکار کرد؟ من نمیتونم ذهنمو کنترل کنم. الان نزدیک دو ساله به یکی فکر میکنم

با در نظر گرفتن خصوصیات و افکار بد و تکیه بر بی اخلاق بودنش .اون را فراموش کن!

اصلا خصوصیاتی که اون را پیش تو جذاب نشون میده را در نظر نگیر ، فقط خصوصیات بدش را در نظر بگیر!

تو باید با یک ادم منطقی ازدواجی کنی.ادم احساسی بدرد ت نمیخوره

با در نظر گرفتن خصوصیات و افکار بد و تکیه بر بی اخلاق بودنش .اون را فراموش کن!اصلا خصوصیاتی که اون ر ...

من با همین روش از خیلیا دل کندم ولی نمیدونم چرا واسه این یکی جواب نمیده