2777
2789
عنوان

خواب در بارداری

151 بازدید | 16 پست

دوستان کسی در بارداری خواب جنسیت بچشو دیده؟بعدش خوابتون درست دراومد یا برعکس؟

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا خواب درس نیس من چندبار خواب دیدم ی دختر گوگولی دارم موهاشو میبافم ولی بچم پسره ولی خواب پسرم دیده بودم ولی اکثرا دختر

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

نه بابا خواب درس نیس من چندبار خواب دیدم ی دختر گوگولی دارم موهاشو میبافم ولی بچم پسره ولی خواب پسرم ...

اره عزیزم منم هردوشو میبینم،قبل بارداری هم هردو رو میدیدم،اخه اکثرا میگن خواب زن چپه،ولی خب هردو رو من همش دیدم،تو ان تی۱۲هفته بنظرت جنسیت رو میگن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

اونی که کمتر میبینی کدومه اونه

الان چندبار دختر دیدم،یبار هم پسر دیدم،خواب دیدم پسر دوستمه،درحالیکه همچین پسری نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

اره عزیزم منم هردوشو میبینم،قبل بارداری هم هردو رو میدیدم،اخه اکثرا میگن خواب زن چپه،ولی خب هردو رو ...

عزیزدلم به خواب دلتو خوش نکن.

ان تی جنسیت احتمالی رو میگه از منو ک نگفت گفت مشخص نمیشه.

میخوای زودتر از انومالی بفهمی برو ازمایش سلفری اگه مشکل مالی نداری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بارها خواب میدیدم یه دختر زشت سیاهه رنگ زغالفقط یبار کابوس دیدم یه پسر سفید چش رنگی دارماخرش پسره در ...

منم خواب یه دختر سیاه وزشت رو دیدم،وای تو خواب اصلا دوسش نداشتم خیلی حس بدی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

عزیزدلم به خواب دلتو خوش نکن. ان تی جنسیت احتمالی رو میگه از منو ک نگفت گفت مشخص نمیشه. میخوای زودتر ...

چقده هزینه اش؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

چقده هزینه اش؟

من ۲۹ هفتم ، ۱۳ هفته بودم حدودا دقیق یادم نیس انجام دادم ۷/۵۰۰

1
5
10
15
20
25
30
35
40