2777
2789
عنوان

حماقت

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 87 پست
چقدر رفتارات برام عجیبهمیدونی این آدم دروغگوئهمیدونی بدون عزت نفسهمیدونی کارشون همینه خانوادگیمیدونی ...

ببین من شک دارم، به نظرم نیاز داره، ولی مثلا به من گفت فامیلامون باهامون بدن اصلا بهمون کمک مالی نمیکنن،ولی چندماه بعدش میگفت چرا پسرخاله هام کمک میکنن، ینی یه چیزاییو ناقص و دروغ گفت ولی حس میکنم شاید واقعا نیاز داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسیح فرمود اگر دوتا نان داری یکی را بده به همسایه گرسنه ات واگر یکی آن را با همسایه ات تقسیم کن کمک یعنی این ولی هیچ وقت نگفته خودت سختی بکش به خاطر دیگران

او گفت امروز همان روزیست که همو گم میکنین قبل گم کردنت امیدوارم هرصبحت زیبا وهر شبت بخیر باد گل من ثانیه های باتو بودن جز با یاد تو نگذشت امیدوارم هر روزت باشادی بگذره وهیچوقت احساس تنهایی نکنی به قول او هیچ کس تورا اندازه من دوست نخواهد داشت تکرار نشدنی من با تمام شدنم خیلی ها به آرزوی خود رسیدند مرا بیامرز وببخش که تو مهربانترینی

ببین من شک دارم، به نظرم نیاز داره، ولی مثلا به من گفت فامیلامون باهامون بدن اصلا بهمون کمک مالی نمی ...

عزیزم

مگه بقیه ی آدما مشکل مالی ندارن الان ۷۰ درصد جامعه زیر خط فقر ن

خوب اگه اونطوری درسته همه کاسه گدایی بگیریم دستمون

پاشه بره کار کنه

من اگه خواهرت بودم یا خودم تو همچین موقعیتی بودم تمام شماره و راه های ارتباطی م با اون رو پاک می کردم

زنگ بزن ۱۴۸۰ مرکز مشاوره راهنمایی بخواه

این تعهد الکی تون اصلا چیز ساده ای نیست

🖤 
اره خیلی تو دلم پشیمونم 😞

اون زحمات اونهاست به خاطر آرامش وآسایشت پس در قبال پولت مسئولی وبدونن راضی نیستن بدی دیگری

او گفت امروز همان روزیست که همو گم میکنین قبل گم کردنت امیدوارم هرصبحت زیبا وهر شبت بخیر باد گل من ثانیه های باتو بودن جز با یاد تو نگذشت امیدوارم هر روزت باشادی بگذره وهیچوقت احساس تنهایی نکنی به قول او هیچ کس تورا اندازه من دوست نخواهد داشت تکرار نشدنی من با تمام شدنم خیلی ها به آرزوی خود رسیدند مرا بیامرز وببخش که تو مهربانترینی

عزیزممگه بقیه ی آدما مشکل مالی ندارن الان ۷۰ درصد جامعه زیر خط فقر نخوب اگه اونطوری درسته همه کاسه گ ...

درسته من خیلی خام و بی تجربه هستم چون چندساله تو اجتماع نیستم😞

اخه ببین اون تو جمع خصوصی بازی با دوستاش که حرف میزد معلوم بود مشکل مالی داره و فهمیدم یه چیزایی رو ...

بعضی ها حرفه ای هستن الان خوبه دولان رو داره بالا می کشه ؟ اونایی هم که دادید از حلقومش بکش بیرون و دیگه هیچی نده بهش

آخه مثلا مامان باباش مریض بودن ،تو دلم میگم شاید واقعا نیاز داشته باشه

عرزه

نداره کار کنه

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه