2821
2789
عنوان

بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 9280 بازدید | 168 پست
دقیقا میگفت براش لباس خریدیم بردمش رستوران

چرا همشون مثل همن میگفت بهترین رستوران ها بردمش چهارجفت کفش گرفتم اخه مرد حسابی اینا وظیفت بود مگه نقش شلغمو داشتی زندگی من مثلا شوهرم بودی اخر همون چهارجفت کفش ووسیله هاشو خواس فرستادم ولی لباسای من که ازخونه خودم برده بودمو نیاوردن واسم خیلی پست بودن

علت جداییتون چیه دقیقا؟ چرا گذاشته رفته؟ دردش چیه؟ زوری ازدواج کرده مگه؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری خودمو بکشم بالا؟

خب نشین به اون آدم فکر کن

به خودت بیا ، به خودت برس ، هر کاری تا حالا نکردی ازین به بعد بکن

دنبال کار خوب باش به سلامتیت برس

من از روییدن خار سر دیوار دانستم،که نا کس، کس نمی گردد از این بالا نشینی ها

مال من بی مسولیت دهن بین و تند خو هستش طلاق نگرفتم روز ه به روز بد بختتر شدم باید جدا میشدم درس میخو ...

منو تو هرچی هم که بگیم استارتر بازم کار خودشو میکنه و ازش جدا نمیشه

منم اون زمان هی تامیک میزدم همه هم بهم میگفتن جدا شو ولی ادامه دادم چون به قول استارتر دلم میخواست خوشبخت بشم مادر بشم میترسیدم طلاق بگیرممردم حرف بزنن ولی اون راحت بره ازدواج کنه .

الاااااان تو این نقطه از زندگیم یه ادم بدبختم .با یه کوه از تجربه .کاش به تجربه بقیه اعتماد کرده بودم و جدا میشدم . چی میشد مگه؟ نهایتش هیچوقت خوایتگاری نداشتم .

فقط تنها شانسی که اوردم با وجود مخالفتاش درسمو خوندم

کاش شاغل هم میشدم

چرا همشون مثل همن میگفت بهترین رستوران ها بردمش چهارجفت کفش گرفتم اخه مرد حسابی اینا وظیفت بود مگه ن ...

دقیقا مثل شوهر من اونم لباس خودمو نداده

هم کالابرگ رو نمیده الان

چطوری خودمو بکشم بالا؟

نگاه هر چی بیشتر بگذره و ماهیت درونیشونو بیشتر نشون بدن تو حالت بهتر میشه

دیگه حتی حوصله فکر کردنم نداری

من ۱۵سال زندگی کردم اولا من حسرت زندگی از هم پاشیده زو می خوردم در حالی اون عین خیالش نبود

کم کم که پیش رفتیم و بیشتر شناختم حتی خانوادشو به طور غریزی حتی بهشون فکرم نمی کردم

گاهی غصه ام میشه به خاطر وقت تلف شده ی خودمه

عزیزم خودم ترکم و تاپیک های قبلیت رو خوندم یعنی عاقلانه ترین کاری که میتونی در حق خودت و زندگیت کنی طلاقه و تمام. از اون مرد در نمیاد باید عین آشغال از زندگیت پرت کنی بیرون یعنی چی خرجی نمیدم مگه مرد هم همچین حرفی میزنه ؟؟! بعدم خیلی ماهرانه داره با تکنیک روانی مثلث سازی و مقایسه تو و زنداداشت حس ناکافی بودن بهت میده تا تورو وابسته خودش کنه علت رابطه خواستنش هم همینه میخواد تو رو هی بیشتر به خودش وابسته کنه الانم کهو اینا جواب نداده از تکنیک فاصله گرفتن داره استفاده میکنه هدفش اینه تو احساس بی ارزشی کنی و وابسته تر شی..خودتو نجات بده... خیلی مریض و روانیه... خیلی خیلی سمی و بدرد نخور و آشغاله اصلا چرا به همچین خر مغزی بله گفتی؟ الان که خودش ول کرده رفته بهترین فرصته همینو خسیس بودنش بهونه کن بگو مریضه مشکل روانی داره بالغ و عاقل نیست نه توجه میکنه نه خرج میکنه عین پسر بچه ها زود قهر میکنه تمام عیباشو بشمر و بگو بهترین رفتار با خودشیفته همینه اگه مهریه هم ازش بگیری که عالیه خواستی با وکیل حرف بزن بگو اصلا نصف مهریه رو تو بردار فقط هرجوری شده ازش بکن و بگیر اینجوری حقشو میذاری کف دستش تا بفهمه زندگی دختر مردم بازیچه نیست ... ازش جدا شو ... درمورد ازدواج مجدد هم نگران نباش رو اعتماد بنفست کار کن اعتماد بنفس پایینی داری بوده دیدم طرف با دوتا بچه با یه پسر مجرد ازدواج کرده بعد تو دختری و هنوز عروسی نکردی میگی مطلقه میشم کسی سمتم نمیاد!

دقیقا مثل شوهر من اونم لباس خودمو نداده هم کالابرگ رو نمیده الان

یارانه منم داره می خوره

من آس و پاس از اون خونه اومدم بیرون

چرا همشون مثل همن میگفت بهترین رستوران ها بردمش چهارجفت کفش گرفتم اخه مرد حسابی اینا وظیفت بود مگه ن ...

شوهر من معتقده همینکه جای خواب دارم و شکممون سیره باید خداروشکر کنم و بتمرگم سر زندگیم . حتی خبری از رستوران و چهارجفت کفشم نیست! وضع مالیش خیلی خوبه ها ولی شیش ماه پیش یه دست لباس ارزون واسه من گرفته هنوز تا حرف خرید و لباس میشه میگه اونا چی بود پس؟

انگار من کارتن خواب بودم که الان به خاطر یه لقمه غذا باید خداروشکر هم بکنم و اگه نکنم بهممیگه بی لیاقت

زن باااااااااااااااااید استقلال مالی داشته باشه. کاش یکی اینو به من زودتر میگفت

دقیقا مثل شوهر من اونم لباس خودمو نداده هم کالابرگ رو نمیده الان

اونو بعدا میتونی جدا کنی من خودم نرفتم یارانه جداکنم سیستمی واسم زدن سرپرست خانوار کالابرگ ریختن فک کنم چون طلاق گرفتم نیازی نبود

شوهر من معتقده همینکه جای خواب دارم و شکممون سیره باید خداروشکر کنم و بتمرگم سر زندگیم . حتی خبری از ...

این مردا رو باید مثل آشغال تو سطل زباله انداخت نامزد من به حدی رفیق باز بود که ولخرجی هاش واسه اونا بود به من میرسید میگفت ندارم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز