2777
2789
عنوان

حس میکنم مادر شوهرم نرمال نیست😟

677 بازدید | 35 پست

مادر شوهرم کلا اخلاقش با همه خوبه خودشو اروم نشون میده همه میگن وای چه مادر شوهری داری قدرشو بدون پیش فامیلامم همش میگه عروسم مثل دخترمه و فلان چقدرررر دوسش دارم

ولی همش تو کارام دخالت میکنه از لباس پوشیدنم بگیر تا مسائل شخصی

مثلا چند بار به من میگفت چادر بپوش یا لباس بلند(ادم با حجابی نیستم تو روستای خودشون منظورمه) بپوش بعد شوهرم میگفت لباسش خوبه نیازی نیست بازم بیخیال نمیشد و حرف خودشو میزد بعد به دخترای خودش میگه که هر چی بپوشن چه اشکالی داره

یا چند وقت پیش رفتم خونش خواهر شوهرم و خاله شوهرمم اونجا بودن ما که شهر دیگه زندگی میکنیم و ده ساعت راه رفتیم و خسته بودیم ، بعد شام خوردیم کمکشون جمع کردم خواهر شوهرم میخاست ظرف بشوره گفتم بیام کمکت گفت نه منم دیگه میخاستم برم بشینم یهو مادر شوهرم گفت بزار مهسا بشوره(من و گفت) تو حامله ای نمیتونی سرپا بمونی بعد خاله شوهرم امد گفت بزار من بشوم بعد هی میگفت نه توهم بشین مهسا بشوره منم محل نزاشتم ی تعارف الکی کردم بعدشم رفتم نشستم ،

روز بعدشم هی میگفت شام چی درست کنم براتون گفتم فرق نداره اونم گفت باشه برنج میزارم بعد رفت برنج خیسوند گفت گزاشتم اینجا بعد خودت درست کن😐

ـ

وقتی هم که میرم خونش خود به خو به همه چی گیر میده مثلا نشستم الکی میاد میگه چته 😐

یا مثلا ی شب که اونجا بودم رفتم دسشویی نصف شب ، دسشویی تو حیاط و من از در اتاق رفتم بیرون بعد که خاستم برگردم یهو امد تو پنجره گفت چته مگه گفتم رفتم دسشویی قرار چی باشه😐

دو روز دیر یا زود بهش زنگ بزنم یا هر کاری انجام بدم سریع زنگ میزنه به خالم و گذارش میده 😂

من که حس میکنم نرمال نیست این ادم 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اسی مادرشوهر من دیشب میگف فلانی گفته تو خیلی خوش عروسی و عروسا تو دوس داری مشخصه 😂 گفتم اینو باید از عروسا پرسید

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اره این چیزایی که گفتم تازه نصفش بود بقیشو بگم برگاتون میریزه😕حالا خدا یا شکر خوبه ازش دورم

همشوم همینن مادرشوهر من فرقش اینه که بسیار زرنگ و با سیاست بطور زیر پوستی دخالت میکنه و کنترل میکنه منو واقعا نمیدونم چکارش کنم