2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یبار تو جنگ ۱۲ روزه روبیکا نصب کردم و سرچ کردم چیزی نیوورد

الان هس ی چن تا

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

چی بزنیم دقیق که بیاد ؟تو همون قسمت اکسپلورش سرچ میکنید دیگه درسته؟

عزیزم ی قسمت سرچ داره اونجا باید بزنی ن تو اکسپلورش .. تو صفحه اصلی ک چت و کانالا هس بالاس علامت ذره بین داره

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

عزیزم ی قسمت سرچ داره اونجا باید بزنی ن تو اکسپلورش .. تو صفحه اصلی ک چت و کانالا هس بالاس علامت ذره ...

فیلمای رشته تجربی رو داره مثلا اساتید ماز و اینا؟🥲

چون من خیلی گشتم نبود دیوونم کرد تو اون روزای جنگ

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

فیلمای رشته تجربی رو داره مثلا اساتید ماز و اینا؟🥲چون من خیلی گشتم نبود دیوونم کرد تو اون روزای جنگ

اره اسم دبیرا رو سرچ کن بیاره .. البته کامل نیستن ولی خب

اره اسم دبیرا رو سرچ کن بیاره .. البته کامل نیستن ولی خب

مرسی عزیز

امیدوارم زودتر اینترنت وصل بشه و تلگرام رو داشته باشیم

بنظرتون تا آخر اینترنت ملی میمونه؟🫠

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

مرسی عزیزامیدوارم زودتر اینترنت وصل بشه و تلگرام رو داشته باشیمبنظرتون تا آخر اینترنت ملی میمونه؟🫠

خواهش گل

امیدوارم واقعااااا

وای نه خدا نکنه ایشالا زودی وصل میکنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز