2777
2789
عنوان

ینی فقط منم❓️😂😂

454 بازدید | 13 پست

عیی من فک میکردم تا الان کلا سایت نبوده چون قبلا فقط خود کلمه نی نی سایت رو سرچ میکردم

تازه به مغز فندقی خطور کرد که آدرس سایتو بزنم😐😂

چقدر دلم براتون تنگ شده بود 🤧

یعنی تو این هفته همهی فیلمای گوشیمو بالغ بر هزار بار نگاه کردم دیگه حالم به هم میخوره🤣

راستی بچا سایت چه ساعتایی در روز بازه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هفت صبح تا شش عصر

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

فکر کردم نوشتی یعنی فقط منم از قطع شدن نت خوشحالم داشتم میومدم تاپیکت کتک کاری🤣🤣🤣

میشه لطفا برای خرید خونه دلخواهم و رونق کسب و کارم صلوات بفرستی اگر فرستادی بگو تا منم برات بفرستم دلت بی غم❤️

اخه هرروز ۳ ۴ تا از این تاپیکا داریم یکی میگه اکس سمی ام چک نمیکنم یکی میگه چشام وا شده یکی میگه گوشام وا شده یکی مسگه ک.ونم باز شده از خوشحالی

میشه لطفا برای خرید خونه دلخواهم و رونق کسب و کارم صلوات بفرستی اگر فرستادی بگو تا منم برات بفرستم دلت بی غم❤️

اخه هرروز ۳ ۴ تا از این تاپیکا داریم یکی میگه اکس سمی ام چک نمیکنم یکی میگه چشام وا شده یکی میگه گوش ...

یکی میگفت چون شوهرم خیانت میکنه کاش اینستا هیچوقت باز نشه

یعنی کل دنیا کار و زندگیشونو بذارن کنارتا شوهر این خیانت نکنه

خدایا شکرت🙏

یکی میگفت چون شوهرم خیانت میکنه کاش اینستا هیچوقت باز نشهیعنی کل دنیا کار و زندگیشونو بذارن کنارتا ش ...

اره دگ کل دنیا فدای ......شوهر این خانم باید بشه اسکولن بخدا