2777
2789
عنوان

بچها ی سوال

224 بازدید | 24 پست

قرصای عصابمو مجبور شدم یهو قطع کنم الان خیلی به هم ریخته ام چندروز چند روز بیدارم بعد نمیتونم درست بخوابم وقتی میخوابمم ی روز کامل تو خواب عمیقم کابوس میبینم یر همینام فکر کنم انقدر ریزش موهام شدید شده سر این داستانا ام مطب دکترم بستس نمیدونم چیکار کنم

Your eyes, my sea

قرص اعصابو هم موقع شروع کردنش هم جوقع قط کردنش میگن یهویی انجام ندید

مثلا وقتی میخوتید قط کنید یه مدتی نصف کنید بعد یه مدتی یک چهارم کنید تا قط کنید

هرچه برای خود میپسندی برای دیگران نیز بپسند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص اعصابو هم موقع شروع کردنش هم جوقع قط کردنش میگن یهویی انجام ندید مثلا وقتی میخوتید قط کنید یه مد ...

اره دوزمم بالا نبود چیزی نبود که بهو بشه قطعش کرد ولی مجبور شدم

Your eyes, my sea

دوباره شروع کن بخور تا وقتی که میری دکترمتاسفانه ترک قرصای اعصاب مثل ترک مواد میمونه من خودمم میخورم

اصلا نمیخواستم قطعش کنم ی کاری کردم متاسفانه چندروز لقمان بستری شدم چند وقت پیش الانم خانوادم بی اعتمادن بهم هرچی قرص داشتم بی منظق جمع کردن از دم دستم

Your eyes, my sea

کی به تو اجازه داد یهو قطع کنی؟ چرا فکر کردی صلاحیت این تصمیم مهم رو داری؟ از اسنپ پزشک انلاین بگیر

بابا واقعا خودم نمیخواستم خانوادم جمع کردن از دم دستم هرچی داشتم گوششونم بدهکار نیست که روم داره تاثیر بدی میذاره اصلا نمیدونم چجوری اوضاعو باید مرتب کنم

Your eyes, my sea

اصلا نمیخواستم قطعش کنم ی کاری کردم متاسفانه چندروز لقمان بستری شدم چند وقت پیش الانم خانوادم بی اعت ...

منم خانوادم نمیدونن میخورم ولی در هر صورت حتی شده مخفیانه بگیر و بخور تا وقتی که با دکترت مشورت میکنی

چه قرصی می خوردین

یکم تو حفظ کردن اسما مشکل دارم ولی اصلیا همون تگاتردو کوئنتیاپینو الانزاپینو ریسپیدون فکر کنم بود که نباید به هیچ عنوان قطع میشد ولی اسنترا اینا ام داشتم

Your eyes, my sea

منم خانوادم نمیدونن میخورم ولی در هر صورت حتی شده مخفیانه بگیر و بخور تا وقتی که با دکترت مشورت میکن ...

اره باید همینکارو کنم فکر کنم چون کاملا به همم ریخته

Your eyes, my sea