2777
2789
عنوان

دکتر گفت اینجوری ادامه بدی ام اس میگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 8045 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و منیکه به حرف دکتر توجه نکردم و ام اس گرفتم❤️🩹💔غصه هیچ فایده ای جز نابودی نداشت برام...تازه تو او ...

متاسفم عزیزم

میگرن و ریفلاکس معده دارم فعلا

ولی جدی نمیتونم

هرچی من خودمو به حماقت میزنم و وانمود میکنم شادم مامانم فک میکنه هنوز ظرفیت واسه آزار دیدن دارم و بدتر میکنه

حوصله داشتی بالاتر گفتم یه بخشی شو

حتی نمیدونم چحوری کنار بیام باهاش

کاش مشکلات اقتصادی وجود نداشتن میرفتم خونه مستقل زندگی میکردم

لایکم نکنید لطفا

خوب برو روان پزشک قرص بخور کمتر فکرکنی کنارش هم روان درمانی تا نحوه ی فکرت تغییر کنه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

میدونم چی میگی..و دردناک اینجاست که تا مامانت نخواد درستش کنه هرچقدرم تو تنهایی تلاش کنی بازم یه جای کار می لنگه

گیرم که می زنید گیرم که می برید گیرم که می کشید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ لطفا ادم های تندرو درهر عقیده ای ریپ نزنن

۲۴ سالمه و از چهارسالگی که حافظم کار میکنه دارم همینو میگم و همه چیز فقط داره بدتر میشهپیام بالاییمو ...

چ مامان عوضی داری

نمیتونی بری سر کار

مستقل بشی ؟؟

پیش این زن بمونی

جز ام اس مشکلات روانی هم پیدا میکنی

چ مامان عوضی دارینمیتونی بری سر کار مستقل بشی ؟؟پیش این زن بمونی جز ام اس مشکلات روانی هم پیدا میکنی

فکرکنم شاغله اسی

گیرم که می زنید گیرم که می برید گیرم که می کشید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ لطفا ادم های تندرو درهر عقیده ای ریپ نزنن