2777
2789
عنوان

تلگرام

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 41 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم شنیدم اما کاش یکم زودتر وصل کنند حداقل چند تا فایل دانلود کنیم دوباره قطع کنند

رو تلگرام حساب نکن.. اینا فعلا برا نت داخلی تصمیم نگرفتن.. چ برسه تل و واتس و اینستا

متاسفانه خیلیا شغلشونو با این وضع از دست دادن.. و خیلیا مثه شما درمونده شدن برا جزوه و نمونه سوال و..

زندگیتون پر از عشق
خب پس کاش شهرهایی که الان چند روزه آروم شده رو وصل کنند حتی شده محدود

اره والله

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

رو تلگرام حساب نکن.. اینا فعلا برا نت داخلی تصمیم نگرفتن.. چ برسه تل و واتس و اینستامتاسفانه خیلیا ش ...

امیدوارم حداقل نت ملی رو کامل وصل کنند با مسئول آرشیو ورودی بشینیم هماهنگ کنیم یه جوری فایلها رو از ترم بالاییها و اساتید بگیریم ببریم تو اپ های داخلی

این چند روز که فقط با زنگ زدن خبر دادیم بهم

موفق باشید🙏ولی فکر کنم بتونید منابع رو کتبی پیدا کنید

فیلم هستند عزیزم کلی فیلم نکته و تست برای این دو سه هفته اخر پیدا کرده بودم که حیف شد. این چند روز هم جوری به پوچی رسیدم که همون منابع محدودی که دارم رو هم نتونستم بخونم

فیلم هستند عزیزم کلی فیلم نکته و تست برای این دو سه هفته اخر پیدا کرده بودم که حیف شد. این چند روز ه ...

خیلی متأسفم...اما خب سعی کن خودت رو نبازی و فکر کن اصلا وجود نداشته.

چون اگر بهش فکر کنی این چند روز رو از دست میدی

هر چی دستت هست رو مرور کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز