2777
2789
عنوان

من هم شقاق دارم هم بواسیر😭😭😭😭

273 بازدید | 16 پست

از بچگی یبوست مزمن داشتم واقعا همیشه موقع دفع مشکل داشتم

یه برجستگی روی دهانه ی مقعدم هست و هر وقت مدفوع سفت میشه زخم می شه و شقاق میشه و درد می کنه و گاهی هم خونریزی دارم هنوز۲۲سالمه😭😭😭

فعلا پولم ندارم برم عمل کنم یا لیزر خیلی ناراحتم و می ترسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه اش تو بیمارستان دولتی باهمین بیمه سلامت خیلیی ناچیزه برو عمل کن چرا اذیت میکنی خودتو

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

عزیزم باید اول یبوست نداشته باشی و دفعت کلا راحت بشه

شبی ۴ الی ۵ عدد آلوبخارا بخیسون، مغازه های خواربار یا لبنیاتی ها دارن

بعد وسطای روز بعد آلوهای خیسونده رو بخور از آبش هم بخور

کنار غذاتم سالاد و کاهو مصرف کن . آب کافی بخور. صبحا ناشتا یک لیوان آب ولرم بخور اول ، کمی بعدش صبحانه شروع کن. برنج و نان کمتر مصرف کن . نان سنگک بهتره.کمی هم ورزش هایی که روده و ... رو به کار بندازن انجام بده . منظورم ورزش شدید نیست. تو نت سرچ کن. سوره دخان رو با اعتقاد به آب بخون و بخور هرروز. مسخره هم نکنی یکی تو نینی سایت گفته بود من یکبار خیلی اذیت بودم انجام دادم و جواب گرفتم

لیزر فایده ای نداره.برمیگرده دوباره

بد دردیه واقعا که نمیشه حتی بشینی

فقط باید رعایت غدایی کنی

آب زیاد بخوری

چیزایی ملین مثل انجیر و آلو زیاد بخوری

من شبا چندتا آلو مثلا سه چهارتا با انجیر تو آب داغ میذاشتم تا صبح

و صبح میخوردم

و واقعا جووواب بود

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

من رفتم لیزرالان خیلیا درگیرن همون روزدوازده نفرلیزرهموروئیدشدن اکثرا هم بیرون زدگی داشتیم اصلا اذیت نشدم خیلی راحت میشی الان نزاریبوست بشی هروقت پول گیرت اومد بروجراح عمومی خوب نگران نباش