چقدر خوبه این شبا که نت نیست و عادت کردیم تا کلی از شب بیداریم ی نماز شب بخونیم و حال خوب پیدا کنیم و کلی از برکتش تو تمام زندگیمون استفاده کنیم
طریقه خوندنش رو مینویسم شما هم منو دعا کنید(مریم)
اول چهار تا دورکعتی مثل نماز صبح میخونیم به همون سادگی که نیتش نماز نافله شبه
بعدش دو رکعت نماز مثل همون نماز صبح فقط رکعت اول مستحبه بعد حمد سوره ناس بخونیم و رکعت دوم بعد حمد سوره فلق ،درست مثل نماز صبح و تمام
حالا میرسیم به نماز یک رکعتی وتر،
نیت میکنیم یک رکعت نماز وتر میخوانم
حمد
سه مرتبه توحید
ناس
فلق
بعد با دست چپ قنوت میگیریم و با دست راست ذکر شمار یا تسبیح و این سه تا اصل رو انجام میدیم
اول:
چهل مرتبه اللهم اغفر للمونین و المومنات
( میتونید بجای این اسم چهل نفر حالا یا زنده یا مرده را بگید و یا حتی طولانی ترشو بگید،،، اللهم اغفر للمومین و المومنات والمسلمین و المسلمات،،،سخت نگیرید به خودتون هرکدوم براتون راحتتره بگید
دوم:
هفتاد مرتبه استغفروالله ربی و اتوب الیه
بعد استغفار این جمله را هفت مرتبه بگید البته مستحب و اختیاری اگه نگید هم ایرادی نداره (هذا مقام العائذ بک من النار)
سوم:
سیصد مرتبه العفو
خیلی خیلی آسونه نگاه به پروسه نوشتنش نکنید من اینقدر تند انحام میدم که یربه تموم میشه همش ،چون حفظ شدم روالش رو
من خودم چهارتا دورکعتی نافله را دوازده شب میخونم که سختم نشه موقع صبح
سه رکعت اصلی رو هم قبل اذان صبحم ده دقیقه ای میخونمش بعدم نماز صبح
اما اینقدر از برکت و منفعتی که از نماز شب دیدم و گرفتم زیاد بوده که نمیتونم ترکش کنم حتی ممکنه یشب بخونم چندشب نخونم ولی بازم سعی میکنم هرطور شده بخونم حتی اگه شده فقط همون سه رکعت اصلی
از ساعت دوازده شب یا همون نیمه شب میشه نماز شب خوند تا اذان صبح
پرفضیلت ترش نزدیک اذان صبح چون تمام فرشته های شب و صبح اون لحظه شاهد هستن و دعا میکنن برای اون شخص
باور کنید اگر امتحان کنید و مخصوصا مداومت کنیدخیلی چیزا میبینید از نماز شب که واقعا عجیبا غریبا هست
امیدوارم سعادتش قسمت همتون بشه دوستای گلم
دوستتون دارم و آرزوی بهترین بهترینها رو برای تک تکتون دارم❤️❤️❤️❤️❤️