2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کن مصاحبههای بعدش! اصلا امسال من نمیتونم واقعا با این شرایط و روح و روان و جسم خستهانشاءالله که ...

دقیقا خیلی از لحاظ روحی خسته شدم

از طرفی هنوز دفاع نکردم

ممنون عزیزم شما هم موفق باشی❤️

پروردگارا سپاس.

دقیقا خیلی از لحاظ روحی خسته شدم از طرفی هنوز دفاع نکردمممنون عزیزم شما هم موفق باشی❤️

من یکساله دفاع کردم و اینطوریم ولی تو اگه میبینی میتونی حتما کنکور بده پشتت باد نخوره من از پارسال داغون شدم

مرسی خوشگلم❤️

من یکساله دفاع کردم و اینطوریم ولی تو اگه میبینی میتونی حتما کنکور بده پشتت باد نخوره من از پارسال د ...

واقعا از همینم میترسم اما خب هیچی آمادگی ندارم 😥

بوس بهت💋

پروردگارا سپاس.

واقعا از همینم میترسم اما خب هیچی آمادگی ندارم 😥بوس بهت💋

اگر کنکور ارشدت هنوز یادته ۱۰۰ پله جلویی نسبت به بقیه، بد به دلت راه نده و اینکه فوقش اگه نشد چیزی که میخوای سال دیگه هم هست اما دیدی یهو شد و دانشگاههای خوب قبول شدی 😍 به چشم فرصت نگاه کن نه فوریت

درست میشه❤️

اگر کنکور ارشدت هنوز یادته ۱۰۰ پله جلویی نسبت به بقیه، بد به دلت راه نده و اینکه فوقش اگه نشد چیزی ک ...

برای ارشدم بدون آمادگی رفتم و دانشگاه خوب قبول شدم الان احساس خوبی ندارم نسبت به دکترا😩

امیدوارم مثل ارشد باشه خیلی آسون بود.

امسال نشد دیگه میمونم سال بعد

موفق باشی گلم

پروردگارا سپاس.