2777
2789
عنوان

دلم میخواد برگردم🫠

579 بازدید | 28 پست

به دوران مجردی و دختربودنم .چه الکی شاد بودم رویاهام چقدر شیرین و قشنگ بود واقعا متاهلی چی بود عجله کردمبراش چرا انقدر باید فکرم درگیر باشه چرا باید همش استرس داشته باشم .واقعا چقدر دنیا نامرده 👩🦯

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟🥲متاهلی چیش خیلی سخته؟؟

برا اونی ک پولداره سخت نی . ولی وای ب حال اون کسی ککلی قسط و گرفتاری داشته باشه🥲

بنظرت ۳۱ واسه آشنایی دیره؟

نه عزیزم

من برای خودم ۳۰ دوست دارم ازدواج کنم تو حالت ایده الم که درس و کارم اوکی شده باشه ولی بابام انقدر زجرم داده الان ۲۵ ام قید درس و کار رو زدم منتظر شوهرم

وگرنه واسه بقیع نظری ندارم هرکی یه شخصیتی داره یه برنامه ریزی واسه زندگیش داره ببین با برنامه ت میخونه یا نه

❤️

چند سالته و چند سالگی ازدواج کردی دلیلشم توضیح بده برا ما که مجردیم الان مشکلت چیه

تو ۲۵ سالم ۱۹ سالگی ازدواج کردم شرایط هر کس فرق داره عزیزم ولی خب من مجردیم اصلا فکر هیچیو نداشتم . هیچی . ولی الان کمتاهلم وقتی کمو زیاد شدن کار شوهرمو ک میبینم فشاری ک ب خاطر قسطا بهش میادو میبینم با اینکه نمیزاره من سختم بشه اما خود ب خود ناراحت میشم جدا از همه این چیزا . کاش حداقل درگیر نازایی نبودم .بیشترین علتی ک میگم کاش برمیگشتم دوران مجردی همین هست ک سه ساله عمرم تو دکترا گذشت ولی هنوز خدا بچه نداده بهم کاش افسردگی نازایی و نداشتم

اتفاقا من که الان مجردم واقعا واقعا بزرگترین ارزوم اینه که شوهر داشته باشم

یه زمانی منم ذوقشو داشتم .انشالله عزیزم بخت خوبی نصیبت بشه

چند سالکی ازدواج کردی من ۳۰ رو سن خوب میدونم ولی خودم انقدر تو عذاب کارای پدرمم که میخام همین فردا ش ...

من ۱۹ سالگی