2777
2789
عنوان

آدمهای مجازی

201 بازدید | 9 پست

پشت هر کدوم از این آدمهای مجازی یک انسان خوبیه با مشکلات خاص خودش ..کسانی که آرزوهای واقعی خودشان رو .. تنهای هاشون ..خواسته هاشون ..و آینده شون در دنیای مجازی جستجوی میکنند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا .

حرفایی که در مجازی زده میشه مشکلات گرفتاریها. در دنیای واقعی نمیشه گفت اصلا .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه رفتار خوبی داشته باشیم آنها هم درست میشن

همیشه سیاهی و سفیدی در کنار هم هست. هیچوقت سفیدی مطلق و هیچوقت سیاهی مطلق نیست و نمیتونه باشه.

و خیلی وقتا به رفتار ما بستگی نداره. خیلی وقتا سیاهی طرف اونقدر زیاده که تو هرچقدر سعی کنی سفیدی بدی بهش، نمیشه عملا. چه بسا، برعکس هم عمل میکنه این کار. تو سعی میکنی بهش سفیدی بدی ولی بدتر باعث میشه طرف سیاه تر بشه.

گاهی منفی در منفی میشه مثبت. گاهی باید با بد، بد برخورد کرد که به خودش بیاد. هرچند کسی که دلش زیادی سیاه شده، با روش منفی هم درست نمیشه. پس بیخیاله آدما. آدما رو توی تاریکی خودشون رها کنین. نه دعا کنین براش نه چیزی. من این راه رو تا تهش رفتم درمورد اطرافیانم. از روی تجربه میگم. ول کنین آدما رو. ما مسئول خوبی و بدی هیچکس نیستیم. ما فقط مسئول خودمونیم.

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون