2777
2789
عنوان

چجوری لپ تاپ بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 36 پست
اونا با اون قیمت برای کار گرافیکی هستن من خودم شغلم همین تا ۴۰ خورده میتونی بگیری مارک ایسوس

اخه میخوام پردازندش حداقل core i5 باشه و چک کردم بدون گرافیک مجزا قیمتشون از ۶۵ شروع میشد. پردازنده ضعیف تر خوبه یعنی؟ میترسم ضعیف تر از core i5 به کارم نیاد

چرا بفروشی؟ لپ تاپ که همیشه لازمه نفروش

کلا با لپ تاپ راحت نیستم ، سنگینه ، لمس نداره، به کارم نمیاد، ایپد بهتره میشه براش جلد و کیبورد خرید مث لپتاپ میشه هم راحتتره کار باهاش هم سبکتر و شیکتر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میخوام پردازندش حداقل core i5 باشه و چک کردم بدون گرافیک مجزا قیمتشون از ۶۵ شروع میشد. پردازنده ...

الان یکسری جاها شرکت ها خودشون به بانک معرفی میکنن بدون رفتن بانک با کارتوملی وام میدن لپ تاب بخری

تَرک ما کردی ولی با هر که هستی، یار باش             مثل من هرگز نکن با او، کمی دلدار باش                متاهل
الان یکسری جاها شرکت ها خودشون به بانک معرفی میکنن بدون رفتن بانک با کارتوملی وام میدن لپ تاب بخری

باشه پیگیر میشم مرسی🙏

شما کارتون برنامه نویسیه؟ اگر اره لطفا میشه راهنماییم کنید که کدوم یکی از حوزه های برنامه نویسی درآمد و آینده بهتری دارن؟

باید از خانواده بگیرم خودم هیچی😭 اصلا انقدر از نظر مالی تحت فشارم 🥲🥲🥲 اوناهم زیاد ساپورت مالی نم ...

میفهمم

من خودمم نیاز داشتم گرون شد نتونستم بگیرم

رفتم یه طلا کوچیک گرفتم که ارزش همینی که دارم بمونه تا بتونم بیشتر جمع کنم

ده تومن میتونی از بلوبانک وام بگیری گردش حساب اونقدر زیادی نمیخواد میشه مثلا دو نفر از اعضای خانواده بگیرن بانک های دیگه هم شنیدم این داستان رو دارن ولی بقیه رو من نمیدونم میخوای تو همین سایت تاپیک هارو سرچ کن ببین چیزی میاد

خیلی از جاها الان قسطی هم میدن

باشه پیگیر میشم مرسی🙏شما کارتون برنامه نویسیه؟ اگر اره لطفا میشه راهنماییم کنید که کدوم یکی از حوزه ...

توسعه وب موبایل بازی اینا زیاد طرفدار دارن

هوش مصنوعی هم جدیدا اومده

تَرک ما کردی ولی با هر که هستی، یار باش             مثل من هرگز نکن با او، کمی دلدار باش                متاهل