2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته

213 بازدید | 15 پست

احساس تنهایی وکنم ادمایی ک بهم اهمیت میدن و من بهشون اهمیت نمیدم اونایی ک من اهمیت میدم بهشون اونا اهمیت نمیدن

دنیای بدیه واقعا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونم باید باشم ولی نمیشه برام جذاب نیستن

تو خودت کوچیک نکن برای اونایی برات ارزش قائل نیستن . بهتره بگم اونا لیاقت تو رو ندارن .

همیشه بخودت بگو اونا لیاقت من رو ندارن

تو خودت کوچیک نکن برای اونایی برات ارزش قائل نیستن . بهتره بگم اونا لیاقت تو رو ندارن . همیشه بخودت ...

نمیشه گفت کوچیک میکنم خودمو ولی خب ازم کاری بخان نه نمیگم بهشون منم پیگیرشون نیستم ولی خب دلم میگیره

نمیشه گفت کوچیک میکنم خودمو ولی خب ازم کاری بخان نه نمیگم بهشون منم پیگیرشون نیستم ولی خب دلم میگیره

آره عزیزم میدونم چی میگی .

سعی کن با درس خوندن ، یادگیری هنر و .... اونقدر موفق بشی که اونا خودشون بیان سمت تو . هیچ وقت خودت و دست کم نگیر

آره عزیزم میدونم چی میگی .سعی کن با درس خوندن ، یادگیری هنر و .... اونقدر موفق بشی که اونا خودشون بی ...

اره مشکل ماهااینه نمیتونیم باتنهایی خودمون خوش باشیم دنبال یکی هستیم حالمونو خوب کنه

اره مشکل ماهااینه نمیتونیم باتنهایی خودمون خوش باشیم دنبال یکی هستیم حالمونو خوب کنه

آفرین دقیقا همینه که گفتی . من مطمئنم تو دختر موفقی هستی سعی کن تو درسهات ، کارهای هنری اونقدر خوب باشب اونقدر موفق عمل کنی که هم خودت خوشحال بشی ، هم خونواده ات و دوستای خیلی بهتری به سمتت خودت جذب کنی