2777
2789
عنوان

آیلتس

133 بازدید | 13 پست

من زبان انگلیسی رو چند سالی خوندم و بلدم

البته از وقتی که تمام کردم ۵ سال گذشته وبینش وقفه افتاده

الان میخوام برای آیلتس بخونم، اگر کسی میدونه چه کتابی بهتره؟ اصن از کجا شروع کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنه...

فعلا قصدم این که خودخوان بخونم و اگر نیاز شد بعدا برم کلاس.

رژ سابقم😎

ایلتس کتاب داره باید همه مهارت هات تقویت بشه

برای هر کدوم توش میلنگی کتاب و دوره و تمرین بیشتر انجام بده

ازمون ایتلس فعلا در ایران برگزار نمیشع

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو وضعیت تو بودمتصمیم گرفتم از تابستون ۱۴۰۳ شروع کنم واسه آیلتسدو ترم دیگه کلاسای آیلتسم تموم می ...

از چه کتابی راضی بودی؟ واسه شروع به نظرت از چی شروع کنم؟

رژ سابقم😎
به نظرم کلاس برو که منظم پیش بری طبق برنامه خودخوان ممکنه تموم نکنی و خیلی طول بکشه

کلاس خوبی نمیشناسم

حوصله کلاسی که بخواد خیلی لفتش بده رو ندارم، ولی اگر خوب باشه چرا که نه.

مخصوصا برای رایتینگ خیلی کمک کنندهاس.

اگر تهرانی بهم معرفی کن آموزشگاهت رو لطفا

رژ سابقم😎
کلاس خوبی نمیشناسمحوصله کلاسی که بخواد خیلی لفتش بده رو ندارم، ولی اگر خوب باشه چرا که نه. مخصوصا بر ...

اره تهرانم

من کلاسای فشرده آیلتس سفیر گفتمان شعبه شریعتیش رو رفتم

میتونی فشرده برداری کلاسات رو یه ساله تمومه

من خودم لفتش دادم چون میخوام تا سال بعد که تابستون میخوام امتحان بدم speaking ام نره رو هوا و تا اون موقع حداقل با کلاس تمرین کنم

اره تهرانممن کلاسای فشرده آیلتس سفیر گفتمان شعبه شریعتیش رو رفتم میتونی فشرده برداری کلاسات رو یه سا ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

امیدوارم موفق باشی با بهترین نمره ❤️

رژ سابقم😎
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز