2777
2789
فکر کنم ۲۰۰۰ درهم ایناس

به پول ایران چقد میشه

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵۰۰تا ۲۵۰۰ بستگی به نوع کارت داره بستگی به صاحب کارت داره

.هزینه مسکن به شدت بالاس

میانیگن تویک خابگاه بخوای بمونی هراتاق۶تاادم باناهارت ماهی۱۰۰۰درهم میشه.رفتوامدتم جدا تاکسیابه شدت گرون فقط مترو اونم بستگی به مسیرت داره

۱۵۰۰تا ۲۵۰۰ بستگی به نوع کارت داره بستگی به صاحب کارت داره.هزینه مسکن به شدت بالاس میانیگن تویک خابگ ...

اخه کرایه ی خونه ۴۰-۵۰ متری سالانه حدود ۳۰-۴۰ هزار درهمه

با ماهی ۲ هزار ک نمیشه زندگی کرد اصن

۱۵۰۰تا ۲۵۰۰ بستگی به نوع کارت داره بستگی به صاحب کارت داره.هزینه مسکن به شدت بالاس میانیگن تویک خابگ ...

۲۵۰۰به پول ایران چقد میشه؟

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

اخه کرایه ی خونه ۴۰-۵۰ متری سالانه حدود ۳۰-۴۰ هزار درهمهبا ماهی ۲ هزار ک نمیشه زندگی کرد اصن

پانسیون ماهی۱۰۰۰درهم اتاق۶نفره باناهار.ولی خوب سخته دیگه مثل خابگاست.

من کلی اقوامودوستاماونجان خودمم زیادمیرم میام اطلاع دارمو اکارم ب سختی گیرمیاد اشناداشنه باشی وگرنه ...

تو دبی چی خوبه برای خرید

پانسیون ماهی۱۰۰۰درهم اتاق۶نفره باناهار.ولی خوب سخته دیگه مثل خابگاست.

نه خب من برای زندگی زوجی میخوام

خوابگاه نه

از اینجا ام ماهی صد میل درامد داریم

به نظرت میتونیم بریم دبی یا نه؟

اگر اونجام بتونیم ی کاری پیدا کنیم کمک خرج بشه خوبه

من کلی اقوامودوستاماونجان خودمم زیادمیرم میام اطلاع دارمو اکارم ب سختی گیرمیاد اشناداشنه باشی وگرنه ...

میتونم بهت درخواست دوستی بدم عزیزم راهنماییم کنی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز