2777
2789
منم نمیذارم دیگگگگگمخصوصا تلاینستا خیلی خووبه از این لحاظ

ما عضو یه گروهی بودیم بچه های گروه عکس پروف داشتن بعد دیدیم یکی از پسرا اومد گفت بیاید این لینک رفتیم دیدیم یه کانال زدن عکس پروفایل دخترا ی گروه ما رو برداشتن میزارن زیرشم نظر سنجی گذاشتن 😐☹️ خیلی حرفای رکیکی زده بودن خیلی بد بود

همه ی ما درون خود یک دیکتاتور داریم...🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واي خیلي حال میده که برمیدارن میزنن گوگل لنز که مثلا مچتو بگیرن که عکست فیکه ولي ضایع میشن☺️😂

اینم ضایع شد

ولی خب این دختر بود آدم میترسه عکسشو بفرسته برای پسرای هول 🤦🏻♀️

اگر این غم تمام شد ، شادی بلدی؟!

از این لحاظ گفت فیکه ک گفت مردمو مسخره نکن عکسشونو پروفایلت نزار گناه داره مگه خودش خواسته این شکلی ...

واا غلط کرد دلشم بخواد داشته شوخی میکرده وگرنه خوشگلی میدونمم

ما عضو یه گروهی بودیم بچه های گروه عکس پروف داشتن بعد دیدیم یکی از پسرا اومد گفت بیاید این لینک رفتی ...

دیگه از همون موقع من هیچ عکسی تو فضای مجازی نزاشتم حتی ایتا

همه ی ما درون خود یک دیکتاتور داریم...🥀

واا غلط کرد دلشم بخواد داشته شوخی میکرده وگرنه خوشگلی میدونمم

قربونت عزیزم نه ادعایی ندارم خیلی عادی و معمولی ام مثل اکثر جامعه

تویی ک این امضا رو داری میبینی خیلی خوشگلی بوس ب دماغت💃🎀

ما عضو یه گروهی بودیم بچه های گروه عکس پروف داشتن بعد دیدیم یکی از پسرا اومد گفت بیاید این لینک رفتی ...

واااااای😐

شکایت نکردین؟!

میرفتین پلیس فتا این بلا رو سر کسی در نیارن

من ی بار دیگه هم ی ناشناس برداشت عکسمو گذاشت پروف و یادمه چقد اون شب تهدیدم کرد و چقد ترسیدم 🤦🏻♀️واقعا اشتباهه تل عکس گذاشتن

اگر این غم تمام شد ، شادی بلدی؟!

وای چه آدمای پیدا میشه

همه بهم میگن بچه مدرسه ای😂😂😂میگن کلاس چندمی مدرسه چرا نرفتی ونمیری🤣🤣🤣🤣ی جا یکی بهم گفت الکی میگی لیسانس داری🤣🤣🤣

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...