2777
2789
عنوان

بلاگرها

| مشاهده متن کامل بحث + 3419 بازدید | 115 پست

نت بین المللی خیلی خوب بدرد بخوره

بجز اینستا اگ انلاین شاپا نبودن میگفتم کاش دیگ وصل نشه

اون دختره نازنین بهبودی هر روز با خواهرش دبی بودن اخر سرم رفت بی ام و هفت هشت میلیاردی خرید گفت خودم خریدم کی تو ۲۵ سالگی همچین ماشینی میخره😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب قشنگم اونی که میبینی اینجوری بلاگری میکنه شب و روز بیدار مونده اگه به قول شما میگی دلقک بازی هم ب ...

یه مرزبان تو سرما یخ میزنه و شهید میشه حقوق دریافتی اش ۱۵ تومنه

یه معلم تو روستا با بخاری نفتی یخ می زنه حقوق دریافتی اش ۱۳ تومته

ببخشید همه بلد نیستن ارایش کنن باسن قر بدن و بیشرف باشن

اگه نون اینا خوردن داره همشون زندگی هاشون به طلاق و خیانت ختم نمی شد

وسلام

نت بین المللی خیلی خوب بدرد بخوره بجز اینستا اگ انلاین شاپا نبودن میگفتم کاش دیگ وصل نشه اون دختره ن ...

اونا از طریق شیخ های عرب تونستن این ماشینا رو بخرن

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

چ ربطی ب حرف من داشتاین سمت شغلی با دیپلمه میدونی پرستار یا معلم چقد بیشتر درس خونده با همین میزان ح ...

اینام حقوقشون کمه .. ولی مشکل حقوق پرستاراس که کمه اونو باید افزایش بدن

بعدم الان اکثرا لیسانس دارن ولی مجبورن با دیپلم بزن سرکار نمونش شچهرم دانشجوی ارشده ولی خدماته اداره س!! سوادش از رییسشونم بیشتزه

در حال جنگیدن با زندگی...

من به نظرم بلاگری کار خیلی سختیه و تعداد بلاگر های موفق کم هستن چون سخته بدترین کاری که میکنن به اشتراک گذاشتن زندگی شخصیشونه که خیلیا راضی نیستن زندگیشون عمومی بشه و درباره تصمیماتشون همه نظر بدن بعد هم با تبلیغ کردن دیگران دارن به کسب و کار سود میرسونن

اونا از طریق شیخ های عرب تونستن این ماشینا رو بخرن

ببین یکی از آشناهای ما پیج پی وی این دو تا رو داشت ی عکسا ی لباسایی میپوشیدن رسما میریختن بیرون تو دبی

من چند تاشو دیدم اصلا برگام ریخته بود خیلی خرابن این دو تا

هرکسی یه فرهنگی داره یکی انجام میده و براش دیگران و حرفاشون مهم نیست یکی انجام نمیدهمن خودم بشخصه خو ...

من ی کلیپ خارجی دیدم میگفت ب بلاگره گفتن از همینی ک تبلیغ کردی بخور ریخت بیرون وانمود کرد خورده