2777
2789
عنوان

بلاگرها

| مشاهده متن کامل بحث + 3419 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله واقعا خیلی سخته؛ نمیدونم چرا همه میگن بلاگرا پول مفت میگیرن

اینجا یه چیزی ازشون میپرسی، میگن وای شناخته میشیم ، خب اونا همیشه همه زندگیشون جلوی چشمه شاید ادمایی باشن که از اونا هم ادایی تر باشن ولی چون دیده نمیشن قضاوت هم نمیشن

بدمون نیاد ولی اینروزا احساس میکنم از اون فرهنک ۲۰۰۰ساله که مردم همیشه ازش حرف میزنن خبری نیست.

⁦⁩⁦
هرکسی فرق داره منم اینجوری دوست ندارم ولی آشپزی کیک پزی و اینجور چیزا...یسری بلاگرها انجام میدن دوست ...

بله درسته

منم از این بلاگرایی که تولد آنچنانی میگیرن وظاهرسازی میکنن اصلا فالو ندارم....مثلا مهناز میکیلانی یه کدبانوی به تماممعنا واصیل

هروز صبحانه و نهار و شام آنچنانی لباسهای مارک خودشو بچشون و دائم سفر هرساله نزدیک عید کل دکور خونه و ...

اونم تو جامعه ای که شکاف طبقاتی انقدر زیاد

کاربری ۱۰ سالم پرید😒 از سال ۹۲ اینجام چه چیزهایی که ندیدم و نخوندم 😅از مرغ نمکی و کیک فنجانی بگیر تاااا غلام نصاب😅😅یه مدت سایت همه کیک و مرغ نمکی درست میکردن از حق نگذریم خودمم درست کردم🫡😒🤣🤣

فیل. تر شدن فضای مجازی از این جهت که این بزرگواراندیگهپول مفت در نمیارن خیلی خوبه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
من هیچ بلاگری رو دنبال نمیکنم فقط از وقتی دو نفر تو فامیل ما زدن تو خط بلاگری تو رودربایستی موندم ، ...

چه بیشعورن دیگه باهاشون رفتو آمد نکن

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
اون بلاگر و غذا و دسر یا هر چیحرفم اینه چرا پول زیاد میگیرنان لاین شاپ ها به خاطر اینا پیجشون بالا ن ...

خب قشنگم اونی که میبینی اینجوری بلاگری میکنه شب و روز بیدار مونده اگه به قول شما میگی دلقک بازی هم باشه همونم خب پشت پرده باید گفت پدرش دراومده تا انجام بده پیج دیده و هزاران کار دیگع...واقعا هرکاری سختی خودشو داره چه دلقک بازیش باشه چه کارای دیگه...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

بله درستهمنم از این بلاگرایی که تولد آنچنانی میگیرن وظاهرسازی میکنن اصلا فالو ندارم....مثلا مهناز می ...

منم فالو اونا رو ندارم و نگاهی نمیکنم...

حتما اینستا باز شد سرچشمه میکنم و نگاه میکنم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

آقاهه به خاطر چند تا فالوور همه چیز زنشو ریخته بیرون داره از باسن زنش فالوور جمع میکنه

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

خب مگه اونم زحمت نمیکشه واقغا۱۷چیه اخع پول خردوخوراک بزور درمیاد

چ ربطی ب حرف من داشت

این سمت شغلی با دیپلمه

میدونی پرستار یا معلم چقد بیشتر درس خونده با همین میزان حقوق

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.