2777
2789
عنوان

دوستان بیاید

154 بازدید | 16 پست

قراره شوهرم خونه بخره ب عنوان سرماسه گذرای میخام طلاهام بفروشم طلاهای عقد و طلاهایی ک باوام ازدواجی همسرم گرفتیم وام ازدواجی منم ۳۰۰تومن نقد ی مقدارم بزاریم روش ی خونه بخریم ب شوهرم گفتم ب اسم من کن گفت چ فرقی داره من و تونداره..بعد اینم بگم شوهرم وضع مالیش خوبه متوسط روب بالاس احساس میکنم میترسه ی موقه بزنه بنامم برم یا نقشه دارم ولی خدایی من بی منظورگفتم..گفت ب نام منوتو فرقش چیه من ک هرچی دارم براتوئه،، چراچیزی شده ک میگی بنامم کن ..خدایی ازهمه نظرشوهرم قبول دارم، و ادم خیلی دس و دلبازچشم پاکیه هرچی بخام ن نگفته حتی گفت با پول رهن و اجاره ش طلابخر ..ولی یهودلم خواس بنامم باشه ایا پافشاری کنم یا ن حق داشته میشه دوستانه راهنمایی کنید

خدایاشکرت...❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حداقل به اندازه سهمت بزنه ب نامت نمیشه ک با پول شما ب کام اوو

نمیدونم میگه منوتوهرچی داریم براهم فرقش چیه بنام من یا تو..و اینکه بنظرتون چرانمیخاد ب نام من باشه،

خدایاشکرت...❤️

همون بگو ۳ دنگش به اسمت باشه مثلا،ولی با سیاست بگو با لحن خوب و این چیزا ،یهو تند و نشی که اون فک کنه خبریه و .. بهش اول حس اعتماد بده که هرچی دارین مال هر دوتونه حتی اگرم به اسمت نزنه بازم برات عزیزه و این چیزا ولی اگه بزنه ب نامت تو حس بهتری داری و ...

اخر جملتم بگو من بخاطر حس خوبش گفتم؛تصمیم اخرش با خودته

چون مردا دوسدارن حس مالکیتشون حفظ بشه در هر صورت

با خونسردی بگو ،یطوری بهش نشون بده ک اگرم انجام نده فرقی نداره برات ولی سماجتت رو با همین خونسردی نشون بده

زیادیم پشت هم پاپیچش نشو ک شک کنه ک انگار خبریه

اگه بازم انجام ندادچی

اونوقت باید یکم جدی تر برخورد کنی ،بگو من طلا و پول میزارم پس توش حقی دارم ،چرا به اسمم نمیزنی ؟یعنی شک داری ک برم ؟یا از خودت مطمعن نیستی و تو میخای بری ؟ ازش دلیل قانع کننده بخواه ،بگو اگه مال منو و تو فرق ندارع به اسم من باشه، بگو حالا ک اینطوریه کلشو به نامم کن و اصلا ازش کوتاه نیا ،اگه دیدی داره نرم میشه درخاستتو ریز ترکن که راحت بپزیره ،مثلا بگو ۳ دنگ، اینطوری چون از اولش کلشو خاستی و الان نصفشو براش هضمش راحتتتره

درنهایتم اگه قبول نکرد میتونی تهدید کنی بگی پس طلاهامو نمیدم حق خودمن(در حد حرفا یوقت عملی نکنی اینکارو😂)

ولی خیلی از مردا اینطورینااا من خیلی دیدم ک به اسم زنشون نمیزنن ،با اینکه سرمایه از زن هم بوده،خلاصه سرش پافشاری کن ولی اگه واقعا دوستش داری و طبق چیزاییم ک گفتی مرد خوبیه بزار پای افکار مردونه اش و زندیگتو حستو سرش خراب نکن

در نهایت هر درتون زیر اون سقف زندگی میکنید❤️

اونوقت باید یکم جدی تر برخورد کنی ،بگو من طلا و پول میزارم پس توش حقی دارم ،چرا به اسمم نمیزنی ؟یعنی ...

خدایی ازهمه لحاظ عالیه عالیه هیچ کمبودی ازهرلحاظ ک فک کنی تو زندگی ندارم اما ته دلم میگم شایدفک کنه مهریه اجرابزارم برم یاول کنم برم ک نمیکنع اینکارو چون مثلا اگه پول ۳تومن بخام ۴تومن میزنه دلم مثال دارم میزنم ی شلواربخادمیگع مانتوکیف و کفشم بگیر ازلحاظ جنسی مالی همه جوره اجساسی ساپورتم اما نمیدونم چرا اینکارو نمیکنه همه جوره هم امتحانش کردم

خدایاشکرت...❤️