2777
2789
عنوان

دوستان بیاید

145 بازدید | 16 پست

قراره شوهرم خونه بخره ب عنوان سرماسه گذرای میخام طلاهام بفروشم طلاهای عقد و طلاهایی ک باوام ازدواجی همسرم گرفتیم وام ازدواجی منم ۳۰۰تومن نقد ی مقدارم بزاریم روش ی خونه بخریم ب شوهرم گفتم ب اسم من کن گفت چ فرقی داره من و تونداره..بعد اینم بگم شوهرم وضع مالیش خوبه متوسط روب بالاس احساس میکنم میترسه ی موقه بزنه بنامم برم یا نقشه دارم ولی خدایی من بی منظورگفتم..گفت ب نام منوتو فرقش چیه من ک هرچی دارم براتوئه،، چراچیزی شده ک میگی بنامم کن ..خدایی ازهمه نظرشوهرم قبول دارم، و ادم خیلی دس و دلبازچشم پاکیه هرچی بخام ن نگفته حتی گفت با پول رهن و اجاره ش طلابخر ..ولی یهودلم خواس بنامم باشه ایا پافشاری کنم یا ن حق داشته میشه دوستانه راهنمایی کنید

خدایاشکرت...❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حداقل به اندازه سهمت بزنه ب نامت نمیشه ک با پول شما ب کام اوو

نمیدونم میگه منوتوهرچی داریم براهم فرقش چیه بنام من یا تو..و اینکه بنظرتون چرانمیخاد ب نام من باشه،

خدایاشکرت...❤️

همون بگو ۳ دنگش به اسمت باشه مثلا،ولی با سیاست بگو با لحن خوب و این چیزا ،یهو تند و نشی که اون فک کنه خبریه و .. بهش اول حس اعتماد بده که هرچی دارین مال هر دوتونه حتی اگرم به اسمت نزنه بازم برات عزیزه و این چیزا ولی اگه بزنه ب نامت تو حس بهتری داری و ...

اخر جملتم بگو من بخاطر حس خوبش گفتم؛تصمیم اخرش با خودته

چون مردا دوسدارن حس مالکیتشون حفظ بشه در هر صورت

با خونسردی بگو ،یطوری بهش نشون بده ک اگرم انجام نده فرقی نداره برات ولی سماجتت رو با همین خونسردی نشون بده

زیادیم پشت هم پاپیچش نشو ک شک کنه ک انگار خبریه

اگه بازم انجام ندادچی

اونوقت باید یکم جدی تر برخورد کنی ،بگو من طلا و پول میزارم پس توش حقی دارم ،چرا به اسمم نمیزنی ؟یعنی شک داری ک برم ؟یا از خودت مطمعن نیستی و تو میخای بری ؟ ازش دلیل قانع کننده بخواه ،بگو اگه مال منو و تو فرق ندارع به اسم من باشه، بگو حالا ک اینطوریه کلشو به نامم کن و اصلا ازش کوتاه نیا ،اگه دیدی داره نرم میشه درخاستتو ریز ترکن که راحت بپزیره ،مثلا بگو ۳ دنگ، اینطوری چون از اولش کلشو خاستی و الان نصفشو براش هضمش راحتتتره

درنهایتم اگه قبول نکرد میتونی تهدید کنی بگی پس طلاهامو نمیدم حق خودمن(در حد حرفا یوقت عملی نکنی اینکارو😂)

ولی خیلی از مردا اینطورینااا من خیلی دیدم ک به اسم زنشون نمیزنن ،با اینکه سرمایه از زن هم بوده،خلاصه سرش پافشاری کن ولی اگه واقعا دوستش داری و طبق چیزاییم ک گفتی مرد خوبیه بزار پای افکار مردونه اش و زندیگتو حستو سرش خراب نکن

در نهایت هر درتون زیر اون سقف زندگی میکنید❤️

اونوقت باید یکم جدی تر برخورد کنی ،بگو من طلا و پول میزارم پس توش حقی دارم ،چرا به اسمم نمیزنی ؟یعنی ...

خدایی ازهمه لحاظ عالیه عالیه هیچ کمبودی ازهرلحاظ ک فک کنی تو زندگی ندارم اما ته دلم میگم شایدفک کنه مهریه اجرابزارم برم یاول کنم برم ک نمیکنع اینکارو چون مثلا اگه پول ۳تومن بخام ۴تومن میزنه دلم مثال دارم میزنم ی شلواربخادمیگع مانتوکیف و کفشم بگیر ازلحاظ جنسی مالی همه جوره اجساسی ساپورتم اما نمیدونم چرا اینکارو نمیکنه همه جوره هم امتحانش کردم

خدایاشکرت...❤️