2789
عنوان

چاقی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 86 پست
درک میکنم ولی اینکه تو لباسات جا نشی دردناکتره حالا نمیدونم

والا منم همین مشکل رو دارم

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه اون نه ولی یه مشت بخوری مثلا در حد ۴۰ تا اینا چاق می کنه

آهان نه اون همه نمیخورم

ولی کمترش میکنم همون 3 4 تا بسه

من استعداد چاقیم بالاعه در حدی که شب یکی دو کیلو سنگین ترم نسبت به صبح

I will always love you❤️💖💗

امتحان کن خب. منم ژنتیکم مثل شماست. فایده نداره ورزش کنی کالری اضافه نمیاری فقط کبدت داغون میشه و قن ...

من از بچگی ورزش میکردم بعد ما خانوادگی توپر چاقیم فکرکنم فقط منم که برعکس همه ام💔😐

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

من با ۱۷۰ ۵۹ ام استخوان بیرونه

نه من اینطوری نیستم خیلی خوبم ولی مربیم گفت جا داری باید اضافه کنی

ماشاءالله . درسته باید اضافه کنی حتی تا ۶۰ کیلو هم جا داری خوش بحالت 😭 ولی اگه خوش اندامی فشار نیار

خوش اندام که هستم ولی میخوام بهتر بشه

۳ تا کالری اش چیزی نیست که چاق کنه

آره من 7 8 تا میخورم شاید گاهی 10 تا

ولی میکنم همون 3 4 تا

پسته چی؟ اونم خیلی چاق کنندس یا از بادوم زمینی بهتره؟

خرما خشک و خرما معمولی و مویز هم میتونم جایگزین کنم،اونا چطور؟

آره من 7 8 تا میخورم شاید گاهی 10 تاولی میکنم همون 3 4 تاپسته چی؟ اونم خیلی چاق کنندس یا از بادوم زم ...

خرمان این پیام ها هست قهوه ای هست حالت خشکه اونا چاق کننده اس نسبت به خرما هایی که تو سوپر مارکت که حالت خیس دارن اونا که تو سوپره کاری اش کمتره مویزم زیاد نخور در حد دو سه تا متفرقه مثل سیب زمینی سرخ کرده پیتزا همبرگر نخور بیرون اگر می خوری تو خونه خودت با روغن زیتون

آره من 7 8 تا میخورم شاید گاهی 10 تاولی میکنم همون 3 4 تاپسته چی؟ اونم خیلی چاق کنندس یا از بادوم زم ...

همون سه تا بخور بعد ناهار الان هرچقدر می خوری اونو تو دو وعده کن نزار قندت بر بالا توی برنج سرکه بریز برنج رو که خیس می کنی کته کنی یه قاشق سرکه سیب بریز اصلا مشخص نمی شه

من ۱۶۰ ۵۴ ولی بنظر خودم لاغرم واقعا دلم میخاد بدنم پرشه هرچیم میخورم انگار ن انگار😐جدیدا رو اوردم ب ...

بستنی روزی دو سه تا منو چاق کرد من بقدری لاغر بودم سرم تو بچگی صاف نمی نمی تونستم نگه دارم

خرمان این پیام ها هست قهوه ای هست حالت خشکه اونا چاق کننده اس نسبت به خرما هایی که تو سوپر مارکت که ...

نه فست فود و شیرینی جات تقریبا حذفه مگه یه موقعی مجبوری یا از روی هوس اونم کم

برای میان وعده چون قندم پایینه پرسیدم

قسمت خرما رو متوجه نشدم اصلا

من الان دو مدل خرما دارم تو خونه،یکی خرما خشک یا همون خرما زاهدی

و یکی هم خرمای معمولی از همین سیاه ها جعبه ای ها، نرمن ولی خیس نیستن، تو سوپری میفروشن