2789
عنوان

چاقی‌

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 86 پست
خونگی بلد نیستم. اخه اگه متابولیسمت بالا باشه خونگی کالری مازادی که لازم داری رو جبران نمیکنه چون مع ...

معدم خیلی بزرگه توی خونه خیلی غذا میخورم زیاد ولی چاق نمیشم نمیدونم چرا

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

تخم شربتی که لاغر می کنه حجم معده رو پر می کنه

نه ببین من یکی چندساله چاق نمیشد اینکارو کرد با فرمول من 5کیلو چاق شد تو یکماه و نیم

چون تخم شربتی مسهل کنندس و بازکننده روده

پس طرف زود گرسنه میشه

..

معجون لاغریش جداس

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم مرغ ابپز سیب زمینی آبپز

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

معدم خیلی بزرگه توی خونه خیلی غذا میخورم زیاد ولی چاق نمیشم نمیدونم چرا

میدونم نمیشی اگه میشدی که نمیگفتم گینر. ژنتیکته دیگه. هرچقدرم بخوری کالری مازاد نیست. فکر نمیکنم بدون گینر بشه مگه دو سه ماهی یکی دو کیلو زیاد کنی همونم یه مریض بشی یا پریود بشی کم میشه

راستی قدت چنده ؟ ۴۵ کیلو ای استخون توام جایی می خوره درد می گیره ؟

قدم 170 نه بابا دیگه خیلی لاغرم نیستم بگم استخونم چون باشگاه میرم خیلی فرم بدم خونه ولی مربی مجبورم کرده اضافه کنم

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂